رئیس قوه قضائیه: معیار و ملاک برای همگان باید قانون باشد
رئیس قوه قضائیه: معیار و ملاک برای همگان باید قانون باشد

رئیس قوه قضائیه گفت: قانونمداری و تبعیت از قانون، یک ارزش است و همگان باید تابع قانون باشیم. تخطی از قانون منشأ بسیاری از اعوجاجات است. معیار و ملاک برای همگان باید قانون باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر به شهر مقدس قم، با حضور در بیت آیت‌الله جوادی آملی، با این عالم بزرگ و مفسر قرآن کریم، دیدار و گفت‌و‌گو کرد. 

رئیس قوه قضاییه در جریان این دیدار، با اشاره به مسائل و مشکلات موجود در کشور اظهار کرد: به هر میزان که مسائل و مشکلات در کشور زیاد شود سرریز آن به قوه قضاییه می‌رسد و ما شاهد افزایش حجم پرونده‌ها خواهیم بود. 

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: قوه قضاییه به موجب قانون در حوزه‌های مختلفی دارای وظیفه و مسئولیت است، که از جمله آنها می‌توان به احیای حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد. علاوه بر آن در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیز این توقع از دستگاه قضا می‌رود که منشا اثر باشد و به دستگاه‌های مسئول کمک برساند. ما از شما اعاظم استمداد می‌طلبیم تا با توصیه‌ها و رهنمود‌های خود، ما را برای حل مسائل مبتلابه کشور، راهنمایی و ارشاد کنید.

رئیس عدلیه تصریح کرد: قانونمداری و تبعیت از قانون، یک ارزش است و همگان باید تابع قانون باشیم. تخطی از قانون منشأ بسیاری از اعوجاجات است. معیار و ملاک برای همگان باید قانون باشد.

رئیس قوه قضائیه امروز برای حضور در بیستمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت با موضوع “انتظار، سرعت تحولات جهانی و آینده جهان” به قم سفر کرد.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین اژه‌ای در سفر به قم به زیارت حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها مشرف شد و مراجع عظام تقلید و علما دیدار کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/