لزوم افزایش بهره‌وری در توسعه حمل‌ونقل عمومی در شهر قم
لزوم افزایش بهره‌وری در توسعه حمل‌ونقل عمومی در شهر قم
منان رئیسی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر افزایش بهره‌وری در توسعه حمل‌ونقل عمومی در شهر قم گفت: باید بین دستگاه‌ها اجرایی استان و مدیریت شهری هماهنگی لازم ایجاد شود و ما نیز در مجلس باهدف توانمندسازی شهرها حمایت لازم را از توسعه شهر خواهیم داشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، دکتر محمد منان رئیسی در دیدار از سازمان حمل‌ونقل شهرداری قم که با حضور دکتر دهناد رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم و مدیران شهری قم انجام شد، بر اهمیت مدیریت نرم‌افزاری مسائل تأکید کرد و اظهار داشت: در علم امروز سهم مدیریت نرم‌افزاری از سخت‌افزاری در افزایش بهره‌وری بیشتر شده و باید این هوشمندسازی در حوزه ترافیک نیز بروز بیشتری داشته باشد.

وی با ابراز تأسف از سهم کم حمل‌ونقل عمومی در کشور نسبت به استاندارهای جهانی افزود: مهم‌ترین علت سهم پایین حمل‌ونقل عمومی در کشور ضعف زیرساخت‌های مناسب حمل‌ونقل عمومی در کشور است و باید بهره‌وری شبکه معابر برای توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی افزایش پیدا کند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وظیفه سازمان حمل‌ونقل و ترافیک در شهر برای توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی بسیار سنگین بوده و اقدامات انجام شده تا امروز در شهر قم در حوزه مدیریت ترافیک قابل‌توجه است.

وی ارتباط مؤثر مدیران شهری با نمایندگان مجلس را برای حل مشکلات و توسعه زیرساخت‌ها لازم دانست و بیان کرد: برای تصویب قوانین کارآمد نیاز است نمایندگان با مدیرانی که در میدان اجرا هستند ارتباط مستقیم داشته باشند تا بتوانیم قوانین را به سمت‌وسوی قابل‌اجرابودن سوق دهیم.

دکتر منان رئیسی در پایان تأکید کرد: باید بین دستگاه‌ها اجرایی استان و مدیریت شهری هماهنگی لازم ایجاد شود و ما نیز در مجلس باهدف توانمندسازی شهرها حمایت لازم را از توسعه شهر خواهیم داشت.

انتهای پیام/