شهر کریمه اهل بیت(ع) غرق در شادی و سرور عید مبعث
شهر کریمه اهل بیت(ع) غرق در شادی و سرور عید مبعث

شهر قم در روز عید بزرگ مبعث پیامبر اکرم صلی‌الله‌ علیه‌ و آله، سراسر جشن و سرور و شادی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، هم‌زمان با ۲۷ رجب سالروز بعثت رسول خدا(ص) شهر قم غرق در جشن و سرور و شادی است. زائران و مجاوران بارگاه کریمه اهل‌بیت(س) از جای‌جای ایران اسلامی خود را به بارگاه ملکوتی حضرت معصومه (س) رسانده‌اند تا در این جشن و سرور خود را سهیم بدانند.

شهر آذین‌بندی و چراغانی شده، شیفتگان خاندان عصمت و طهارت(ع) با پخش گل و شیرینی خود را در این جشن بزرگ سهیم می‌دانند. حرم مطهر حضرت معصومه (س) نیز آذین‌بندی شده و هزاران تن از عاشقان بانوی آب و آینه خود را به این مکان مقدس رسانده‌اند تا کنار این مضجع و حرم شریف این میلاد میمون و خجسته را جشن بگیرند.

در این مراسم عاشقان و شیفتگان مکتب اهل‌بیت(ع) و زائران و مجاوران کریمه اهل‌بیت(ع) حضور دارند، همچنین مراسم جشن نیز با حضور عاشقان و شیفتگان حضرت ولی‌عصر (عج) در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

به همین مناسبت آیین‌های جشن در مسجدها، حسینیه‌ها، تکیه‌ها و بقاع متبرک امامزادگان (ع) در سراسر استان قم برگزار شده و سخنرانان به بیان ویژگی‌ها و کرامت‌های رسول گرامی اسلام پرداختند.

طرح رسول خدا(ص) برای سعادت بشر از دل سختی‌ها عبور می‌کند 

آیت‌الله سید محمدمهدی میرباقری در سخنرانی معارفی جشن عید سعید مبعث در حرم مطهر بانوی کرامت، اظهار داشت: خداوند متعال وجود مقدس نبی گرامی اسلام(ص) که سرسلسله همه انبیای الهی است به شکل خاصی تربیت کرده است و برای حراست از حضرت از نسل‌هایی که گذر کرده‌اند ملائکه‌ای را مأمور کرده که هیچ آلودگی به حضرت نرسد.

وی گفت: با تولد حضرت در این عالم هستی آن‌ چنان عالم نورانی شد که پرده‌های ظلمانی برداشته شد و از دوران کودکی به قدرت خداوند اعظم ملائکه مأمور حفاظت و تربیت ایشان شدند تا امتی بزرگ ساخته شود.

میرباقری افزود: طبق روایت انبیا دارای درجات و طبقات هستند و بعضی از انبیا در ذیل رسولان هستند و رسولان نیز ذیل پیامبران اولوالعزم و تمام پیامبران اولوالعزم ذیل رسول گرامی اسلام(ص) هستند، بنابراین تمام انبیا مقدمه‌ای برای مبعوث‌شدن رسول خاتم هستند.

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: طرح و برنامه‌ای که خداوند با رسول خدا(ص) در این عالم هستی اجرا می‌کند بسیار مهم و گسترده است که قدم اول آن ظهور و قدم دوم رجعت و قدم سوم نیز قیامت است.

وی تأکید کرد: رسول خدا(ص) برای برپایی و آغاز این طرح بزرگ سختی‌هایی را متحمل شدند تا بتوانند امت خودشان را تربیت و هدایت کنند.

سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: نبی گرامی اسلام(ص) نه‌تنها واسطه بین فیض الهی با امت اسلام است، بلکه واسطه فیض بین تمام عوالم هستی با خداوند است.

وی افزود: طبق آیات قرآن کریم هدف رسول خدا(ص) از دعوت برای سعادت ابدی انسان است به همین خاطر باید سختی‌ها را تحمل و همراه نبی خدا باشیم تا طرح بزرگ حضرت نهایی شود.

میرباقری در ادامه تأکید کرد: عده‌ای در مقابل حضرت صف‌بندی کرده و اقدام به مخالفت و درگیری کردند و خداوند تکالیفی از مؤمنین خواسته است که در این صف‌بندی‌ها در کنار رسول خدا(ص) قرار گیرند.

وی خاطرنشان کرد: طرح رسول خدا(ص) هم باعظمت است و هم از دل‌سختی‌ها عبور می‌کند و یکی از تکالیفی که از ما خواسته شده است این است که ما باید حضرت را از همه چیز بیشتر دوست داشته باشیم.

سخنران حرم بانوی کرامت، گفت: اگر مؤمنین بخواهند همراه رسول خدا(ص) باشند باید تعلقات خود را کنار بگذارند و در برابر دستورات رسول خدا تسلیم محض باشند.

 نماینده مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: تسلیم فقط زبانی نیست، بلکه باید قلب ما نیز تسلیم دستورات رسول خدا(ص) باشد و تبعیت کامل از نبی خدا را سرلوحه خود قرار دهیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/