در تدوین بودجه شرایط اقتصادی مردم و حل گره‌های ترافیکی دیده شود
در تدوین بودجه شرایط اقتصادی مردم و حل گره‌های ترافیکی دیده شود

دهناد با تأکید بر لزوم توجه به شرایط اقتصادی مردم در تدوین بودجه گفت: گره‌های ترافیکی امروز یکی از معضلات قم بوده و باید در بودجه ۱۴۰۴ رفع آن و اجرای تقاطع میدان مرجعیت، میدان معلم و ساخت پارکینگ‌ها لحاظ شود.

به گزارش روابط‌عمومی شورای اسلامی شهر قم، دکتر سید محمدحسین دهناد در یک صد و چهل و نهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساحتمان شهید زین‌الدین برگزار شد با اشاره به نزدیکی زمان ارسال بودجه سال ۱۴۰۴ به شورا اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف شورا تصویب و تأیید بودجه و نظارت بر حسن اجرای آن است.

وی خواستار تدوین برنامه از شهرداری شد و افزود: کماکان در بحث بودجه تقدم درآمد داریم درحالی‌که تقدم مأموریت نیز نسبت به اقدامات باید در نظر گرفته شده و در تدوین بودجه به شرایط اقتصادی مردم باید توجه لازم را داشت تا فشار کمتری به مردم بیاید.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم سپس به روند روبه‌رشد حجم تردد وسایل نقلیه و گره‌های ترافیکی در شهر قم به‌عنوان یک معضل اشاره کرد و گفت: یکی از علل گره‌های ترافیکی کمبود ناوگان حمل‌ونقل عمومی است که پیش‌بینی عدد قابل‌توجه در تأمین ناوگان برای بودجه سال آینده بسیار مهم است.

وی راه‌حل معضلات و گره‌های ترافیکی را تشریح کرد و گفت: برخی گره‌های ترافیکی به راهکارهای بلندمدت نیاز دارد؛ ولی همه آنها این‌گونه نیست ضمن اینکه برخی از آن را می‌توان با اصلاحات هندسی و شیوه‌های مدیریت ترافیکی رفع کرد.

دکتر دهناد با بیان اینکه رفع ترافیک و فرهنگ آن نیازمند اقدامات خلاقانه است و باید از ابزارهای جدیدی بهره‌گیری شود، اذعان کرد: باید به حوزه آموزش توجه شده و بودجه مناسبی به این حوزه اختصاص دهیم.

وی به یکی از گره‌های ترافیکی در میدان مرجعیت اشاره و بیان کرد: میدان مرجعیت در اولویت احداث تقاطع هم سطح بوده و میدان معلم که با همراهی معاونت شهرسازی طراحی شده باید سریع‌تر تعیین تکلیف شود تا بتوان اقدامات عمرانی در آن انجام داد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم یادآور شد: رفتار ترافیکی در مناسبت‌ها متفاوت است ضمن اینکه چند هفته آینده میزبان شیعیان در نیمه شعبان خواهیم بود و باید یک دستورالعمل جامعی برای مدیریت ترافیکی داشته باشیم.

وی سپس به مسئله تأمین پارکینگ نیز اشاره و خاطرنشان کرد: توجه به مصوبه اخیر و بازنگری شیوه‌نامه آن باید پارکینگ‌های دور شهر، شهیدان شاهرودی، محمدنژاد، باجک و بلوار امین طراحی شده و امروز بحث تملکات موانعی ایجاد کرده و انتظار می‌رود بودجه آن در سال آینده تأمین شود.

دکتر دهناد با تأکید بر اهمیت هوشمندسازی پارکینگ‌ها بیان کرد: در هر محوری که تعداد تلفات زیادی داشته با بهره‌گیری از سیستم ثبت تخلف تخلفات کاهش‌یافته و نیاز است تا راه‌اندازی سامانه هوشمند تخلف برای محورها در دستور کار قرار گیرد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم گفت: از فقر یک پایگاه‌داده تصادفات نیز در شهر قم رنج می‌بریم که باید این مسئله موردتوجه قرار گیرد.

وی سپس با بیان اینکه بر اساس آمار ۳۰ درصد از جابه‌جایی‌ها در شهر قم به‌صورت پیاده انجام می‌شود و باید این آمار تقویت شود، افزود: آلودگی هوا علت‌های مختلفی دارد و بحث مرتبط با مدیریت شهری وجود تاکسی‌های فرسوده در سطح شهر است.

دکتر دهناد در پایان خاطرنشان کرد: ۶۰ درصد ناوگان تاکسی شهر قم فرسوده که باید اصلاح‌سازی شده و تسهیلاتی به رانندگان این ناوگان‌ها اعطا شود.

انتهای پیام/