مدیرکل اوقاف استان قم گفت: قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، منابع اصلی معارف دینی ما هستند، کتابهایی که برای ساختن جامعه و تربیت آدمها به آنها نیاز داریم.
وی افزود: این کتابها مسیر زندگی را به سمت رشد، تعالی و تکامل پیش میبرند ولی متاسفانه در دهههای اخیر، نسبت به معارف قرآن و کتب ذکر شده غفلتهایی صورت گرفته هر چند در زمینه صوت و لحن و قرائت، درخشش نخبگان قرآنی کشورمان را شاهد بودیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه طی چند سال گذشته، سازمان اوقاف نگاه جدیتری به مباحث معارفی داشته است گفت: بر این اساس مقرر شد بخش معارفی مسابقات سراسری به صورت جداگانه و به میزبانی استان قم برگزار شود.
وی ادامه داد: همچنین قرار بر این بود که بخش بینالمللی معارف قرآن کریم هم به صورت مستقل پی گرفته شود و از آنجا که ظرفیتهای مهمی همچون مراجع عظام تقلید، حوزه علمیه، مراکز تفسیری و دینی در قم وجود دارند، و از سوی دیگر نیروی انسانی توانمند و پتانسیلهای اجرایی در این شهر مستقر هستند، پیشنهاد دادیم که میزبانی این مسابقات را بر عهده بگیرم هر چند هنوز زیرساختهای دیگری لازم داریم که باید با هماهنگی و اهتمام همه دستگاهها، شاهد فراهم شدن آنها باشیم.
اسکندری تصریح کرد: دو سال اخیر، مسابقات معارف قرآن کریم، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه به صورت ملی برگزار شد و امسال هم بخش بینالملل به این رقابتها افزوده شده که از ظرفیت طلاب و دانشجویان خارجی المصطفی که از ۱۲۰ کشور در قم ساکن هستند دعوت به حضور شد.