یکی از داوران مسابقات معارفی گفت: متسابقین در صحن مسابقات به گونه ای حضور می یابند و مقابل داوران می نشینند و پاسخ می دهند که گویا معارف در عمق جان و دلشان جای گرفته است.
وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات از سطح بالایی برخوردارند، تصریح کرد: متسابقین در صحن مسابقات به گونه ای حضور می یابند و مقابل داوران می نشینند و پاسخ می دهند که گویا معارف در عمق جان و دلشان جای گرفته است.
داور رشته صحیفه سجادیه با تاکید براینکه سطح شرکتکنندگان به ویژه در بخش بانوان بسیار بالاست، تصریح کرد: این رویداد نشان می دهد جامعه تشنه معارف نهج البلاغه و معارف صحیفه است و باید برای نشر و گسترش آن در جامعه برنامه ریزی کرد.
کرمی با بیان اینکه شرکت کنندگان در این مسابقات را باید به عنوان ظرفیت علمی-پژوهشی نگریست، تصریح کرد:متسابقین از شهرهای مختلفی در این مسابقات شرکت کردندکه هریک می توانند به عنوان مبلغ در شهر خود عمل کنند و این شجره طیبه را ادامه دهند.
وی با بیان اینکه مسابقات هر سال پرشور تر از سال پیش برگزار می شود، عنوان کرد: در طول چهار روز که این مسابقات برگزار شد شاهد حضور اقشار مختلف و گروه های سنی گوناگونی بودیم که نشان از جذابیت برگزاری این مسابقات برای مردم دارد.
داور بخش معارفی چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در مورد ضعف و قوت شرکتکنندگان رشته صحیفه سجادیه که داوری آن را بر عهده دارد، گفت: متسابقان در این دوره بسیار عالی ظاهر شده و خوب درخشیدند و از عهده سختترین دعاهای صحیفه سجادیه از جمله دعای ۴۹ که عبارات و کلمات سخت و مفاهیم و معارف سنگینی دارد، هم به خوبی برآمدند.
وی با بیان اینکه پیشنهاد می شود در سال های آینده منابع غنی تری برای بخش صحیفه سجادیه معرفی شود، خاطرنشان کرد:هرچه منابع غنی تر باشد توانمندی متسابقین بیشتر دیده می شود.