داور بخش تفسیر مسابقات معارفی قرآن کریم گفت: سطح مسابقات امسال فوقالعاده بالاست و تفاوت شرکتکنندگان در صدم و هزارم امتیاز است.
وی افزود: همچنین رشتهای با عنوان تفسیر بینالملل هم اضافه شده که توسعه مسابقات را در گستره جهانی نشان میدهد.
این داور رشته تفسیر با بیان اینکه همه ساله شاهد ارتقاء کمی و کیفی متسابقین در حوزه تفسیر هستیم گفت: اگر به مدارک تحصیلی شرکتکنندگان نگاه کنیم در مییابیم بیشتر آنها دارای دکتری تفسیر یا کارشناسی ارشد این رشته هستند.
وی ادامه داد: سطح مسابقات امسال فوقالعاده بالاست و تفاوت شرکتکنندگان در صدم و هزارم امتیاز است.
داور بخش تفسیر مسابقات معارفی قرآن با بیان اینکه لازم است دست اندرکاران مراکز تصمیمگیر فرهنگی مثل سازمان اوقاف و صدا و سیما به بخشهای کاربردیتر تفسیر و متناسب با نیازهای روز جامعه بپردازند گفت: از طرفی در بازنمایی برگزیدگان رشتههای تفسیر قرآن، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه هم باید نگاه جامعتری وجود داشته باشد چون برخی از این افراد بعد از مسابقات، کرسی تدریس یا ارائه ندارند و در طول سال و در شهر و دیار محل زندگی خود به خدمت گرفته نمیشوند.
هاشمی عنوان کرد: بسیاری از این افراد دارای قدرت بیان بالایی هستند و با توجه به اینکه یکی از امتیازات این مسابقات به خاطر بیان شرکتکنندگان در نظر گرفته شده، میتوان از این افراد به عنوان نیروهای مستعد معارفی و تفسیری در جای جای ایران اسلامی استفاده کرد.
داور بخش تفسیر مسابقات معارف قرآن با بیان اینکه کلام وحی همواره به روز و برای همه زمانهاست گفت: این وظیفه ماست که از این کتاب بهره کافی و وافی ببریم و نیازهایمان را برطرف کنیم.
وی تصریح کرد: بخشی از اطلاعرسانی برای این مسابقات در فضای مجازی صورت گرفت و بخشی هم مربوط به تبلیغات شهری بود که اوقاف قم در هر دو زمینه عملکرد مناسبی داشت.
هاشمی با بیان اینکه طی دو سال اخیر در مسابقات معارفی قرآن کریم، شاهد شلوغی سالن برگزاری بودیم گفت: این امر نشان میدهد استقبال از معارف قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه بالاست و جامعه هدف، تبلیغات محیطی و شهری را مشاهده کردهاند.
وی افزود: سطح کیفی این دوره از مسابقات از سال گذشته بهتر است و انتظار هم همین است چه اینکه امسال هم شاهد فنیتر شدن و تخصصیتر شدن مسابقات هستیم.