معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه طرح جامع آبهای سطحی شهر قم یک بار در سال ۱۳۸۳ مصوب شده بود گفت: بازنگری و تدوین طرح جدید انجام شده و در ماههای آینده وارد فاز اجرایی میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، عباس حلوایی زاده در جلسه شورای مدیران شهرداری قم که به صورت فوقالعاده با موضوع بررسی وضعیت مدیریت آبهای سطحی شهر قم برگزار شد، با اشاره به تصویب طرح جامع آبهای سطحی شهر قم در سال ۱۳۸۳ و نیاز به بروز رسانی اظهار کرد: به همین دلیل مطالعات طرح جدید آغاز شد و اکنون فاز یک این طرح تهیه شده است.
وی با اشاره به تهیه فاز دو این مطالعات جامع تا پایان سال افزود: با ابلاغ این مطالعات باید اقدامات تکمیلی برای هدایت آبهای سطحی شهر قم انجام شود.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه شبکه اصلی هدایت آبهای سطحی در شهر قم موجود است، اضافه کرد: در برخی موارد این شبکه نیازمند تکمیل بوده و بعضی نکات درباره نگهداری این شبکه نیز باید در نظر گرفته شود.
حلواییزاده با اشاره به اجرای هزار کیلومتر مجرای عبور آبهای سطحی در شهر قم عنوان کرد: به طور میانگین هر هکتار از شهر ۸۰ متر کانال دفع آبهای سطحی عبور کرده است که شاخص مناسبی محسوب میشود اما نگهداری شبکه و تکمیل زنجیرههای انتقال در کنار حل معضلاتی که از بیرون شهر وارد میشود بسیار ضروری است.
وی با اشاره به تهدید شهر قم از نظر سیلاب از ۵ نقطه مهم بیرون شهر اضافه کرد: با همکاری ارگانهای دیگر نقاطی از شهر قم که شبکه فاضلاب وجود دارد اما همشهریان به آن متصل نشدهاند، باید به این شبکه اضافه شود تا بتوانیم مدیریت بهتری داشته باشیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به خسارت ۳۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومانی وارد شدن فاضلاب به شبکه دفع آبهای سطحی به صورت سالانه گفت: طبق قوانین در محلاتی که شبکه فاضلاب وجود دارد، باید شهروندان نسبت به اتصال به شبکه اهتمام پیدا کنند.