برگزیده مسابقات قرآنی تبریز، با اشاره به تأثیر تربیت قرآنی خانوادهاش گفت: بهترین تجربه تلاوت را در محفل قرآنی زندان و سختترین سوالات را در همین فضا تجربه کردم.
وفایی درباره تأثیر خانوادهاش بر این مسیر معنوی میگوید: پدرم هر روز یک یا دو ساعت به تلاوت قرآن مشغول بود و همین انس و علاقهاش، ناخودآگاه بر من تأثیر گذاشت و من را به سوی قرآن کشاند.
این حافظ قرآن، خاطرهای متفاوت از یکی از تلاوتهایش به یاد دارد. او میگوید: محفلی قرآنی در یکی از زندانها داشتیم که بند آن، معروف به بند قرآنیها بود. پیش از ورود به من گفته بودند که ساکنان این بند بسیار با قرآن مأنوس هستند و سوالات سختی از من خواهند پرسید. واقعاً هم همینطور شد؛ سوالاتی از من پرسیدند که حتی در مسابقات بینالمللی نیز اینقدر سخت نبود.
وفایی همچنین به یادماندنیترین تلاوتی که شنیده است اشاره کرده و افزود: قرائت سوره فاطر از استاد مصطفی اسماعیل در مقام حجاز، نقطه عطفی در زندگی من بود و باعث شد وارد مسیر حفظ قرآن شوم.
او درباره آیهای که بیش از همه با آن انس دارد، چنین توضیح میدهد: آیه ۸۶ از سوره قصص، وَمَا کُنْتَ تَرْجُو أَنْ یُلْقَىٰ إِلَیْکَ الْکِتَابُ إِلَّا رَحْمَهً مِنْ رَبِّکَ…، بیانگر این است که نزول قرآن به پیامبر جز رحمت پروردگار نبود. من و دیگر حافظان نیز اگر رحمت خدا نبود، هرگز نمیتوانستیم قرآن را حفظ کنیم.
این حافظ قرآن با قدردانی از میزبانی شهر تبریز در این دوره از مسابقات، سطح رقابتها را بالا توصیف کرده و افزود: مردم تبریز به اصالت و مهماننوازی شهرت دارند و این مسابقات نیز با نظم و کیفیت بالایی برگزار شده است.
چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از ۱۲ تا ۲۹ آذرماه در دو بخش بانوان و آقایان در محل مصلای امام خمینی(ره) تبریز برگزار میشود و شرکتکنندگان در رشتههایی نظیر حفظ ۲۰ جزء، حفظ کل، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، دعاخوانی، تواشیح و اذان به رقابت میپردازند.