یک کارشناس مسائل دینی گفت: حضرت ام البنین(س) سرشار از محبت و مودت نسبت به ذات اقدس الهی و اهل بیت(ع) بودند و همین ویژگی است که مادران شهدای ما هم از ایشان الگو گرفتند.
وی افزود: هر کجا این دو نعمت هزینه شوند جز برای خداوند و اهل بیت(علیهم السلام) قطعا دچار خسران و زیان خواهیم شد.
این کارشناس مذهبی با بیان اینکه هزینه کردن دو نعمت یاد شده برای خدا و اهل بیت، انسان را به سعادت و کمال میرساند گفت: خداوند بی جهت به کسی امتیاز نمیدهد؛ امام باقر(ع) فرمودهاند اگر ما به مقام قرب الهی رسیدهایم، معلول عبودیت و بندگی است.
او ادامه داد: امتیاز پیدا کردن در درگاه الهی، حاصل عبور از ابتلائاتی است که این کار از هر کسی ساخته نیست مگر اینکه در راه عبادت و بندگی تلاش کرده باشد.
مومنی با اشاره به شخصیت و سیره حضرت ام البنین(س) عنوان کرد: ایشان نیز چنین بودند و به دلیل عبودیت و بندگی خداوند، به جایگاه دست یافتند که حضرت زهرا(س) نفس کشیدند و زندگی کردند.
این کارشناس مذهبی با بیان اینکه ایشان به حدی از کمال رسیده بودند که فرزندان زهرای مرضیه(س) به ایشان «مادر» میگفتند خاطرنشان کرد: همچنین این بانوی نمونه فرزندی تربیت کردند که در تاریخ ماندگار شد.
او گفت: معرفت حضرت ام البنین(س) آن قدر بالا بود که ایشان در بدو ورود به خانه امام علی(ع) شروع به پرستاری از امام مجتبی(ع) کردند و در سالهای بعد، فرزندان حضرت فاطمه(س) را بر فرزندان خود مقدم میداشت.
مومنی تصریح کرد: حضرت ام البنین(س) از حضرت علی(ع) خواسته بودند نام فاطمه را از ایشان بردارند چون احتمال میدادند فرزندان حضرت علی(ع) تصور کنند آمده است تا جای مادرشان را بگیرد.
این کارشناس حوزوی با بیان اینکه در همه امور مصادیق مختلفی از شخصیت و جایگاه والای حضرت ام البنین(س) را شاهد هستیم گفت: در روایت است که او سرشار از محبت و مودت نسبت به ذات اقدس الهی و اهل بیت(ع) بودند و همین ویژگی است که مادران شهدای ما هم از ایشان الگو گرفتند.