در دولت چهاردهم دغدغه های مردم قم را در حوزه درمان کاهش خواهیم داد
در دولت چهاردهم دغدغه های مردم قم را در حوزه درمان کاهش خواهیم داد
دکتر رئیس کرمی در نشست جمعیت قمی های مقیم تهران با اشاره به این مهم که در صورت تجهیز همه جانبه مراکز درمانی قابلیت جذب توریست و درآمد زایی را دارد، اظهار داشت: کمبود نیروی انسانی مجرب و تجهیز آزمایشگاه مراکز درمانی قم را در اولویت قرار خواهیم داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، در نشست ماهانه قمی های مقیم تهران که در مسجد حضرت حمزه سیدالشهدا ی تهران برگزار شد، دکتر سید رضا رییس کرمی عدم یکپارچگی مدیریتی در حوزه بهداشت و درمان در اغلب شهرهای ایران را از معضلات بخش سلامت، بهداشت و درمان کشور عنوان کرد: با توجه به عنایتی که دکتر پزشکیان و دکتر ظفرقندی بعنوان مقام های عالی دولت و بهداشت کشور به موضوع درمان و سلامت دارند ، امیدوارم شاهد ایجاد یکپارچگی و رفع مشکلات ساختاری، زیرساختی، نیروی انسانی و …در این حوزه باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به جایگاه استان قم در کشور و جهان و حضور زائران و دانشجویان و طلاب از نقاط مختلف جهان به این شهر را حائز اهمیت برشمرد و خواستار توجه ویژه به گسترش و استاندارد سازی مراکز بهداشت و درمان قم شد و اظهار داشت: اغلب مراکز درمانی قم وقفی بوده و خیرساز است و اگر در کنار حمایت‌های دولت ، همچنان شاهد حضور فعال تر خیرین باشیم ،می توان امید داشت که در چهار سال آینده جایگاه قم از لحاظ موضوع درمان از دو رقمی به تک رقمی کاهش و به سطح مطلوب نزدیک شود.
رئیس کرمی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیش از ۱۴ هزار دانشجو و استاد، از قدیمی ترین دانشگاه های کشور محسوب می شود و آمادگی دارد در خصوص تجهیز آزمایشگاه های مراکز درمانی قم به پیشرفته ترین وسایل روز، نیروی انسانی مجرب را نیز در رشته های مختلف تامین نماید.
وی افزود: به مسایل و مشکلات بهداشت و درمان قم اشراف کافی را دارم و تلاش خواهم کرد در دولت چهاردهم و با همکاری مدیران استانی و خیرین، دغدغه های مردم در این حوزه کاهش چشمگیری یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان با اشاره به موقعیت مذهبی قم گفت: اگر بتوانیم چالش های موجود در مراکز درمانی قم را از لحاظ نیروی انسانی، امکانات آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی مدرن و همچنین ساختمان های نوساز بهبود ببخشیم، با استقبال گردشگران سلامت روبرو خواهد شد و توریست درمانی مطمئنا در اقتصاد مردم و استان نیز تاثیر قابل توجهی خواهد داشت.
دکتر اصغر عبداللهی عضو هیات مدیره جمعیت قمی های مقیم تهران نیز پیش از سخنرانی دکتر رییس کرمی ، از وضعیت بهداشت و درمان قم در عرصه های توسعه زیرساخت ها، تجهیزات پزشکی و بیمارستانی ، نیروی انسانی ماهر و متخصص، سرانه تخت بیمارستانی ، منابع مالی و سرمایه ای که متاسفانه پایین تر از استانداردهای درمانی در مقیاس ملی است انتقاد کرد و آن را دور از شأن و جایگاه قم که ام القری جهان اسلام است، عنوان کرد.
ایشان جایگاه قم را در حوزه درمان در میان استان های کشور در ردیف ۲۷ دانست و اظهار داشت: جمعیت قمی های مقیم تهران با تمام داشته های فکری و انسانی خود در خدمت تمام مسولان کشور در هر دولتی است تا بتوان با هم افزایی و همفکری به رفع موانع و کاسته های قم پرداخته و این شهر را به جایگاه واقعی خود ارتقا بخشد.
عبداللهی در ادامه به احصا مشکلات استان در حوزه های مختلف از سوی جمعیت قمی های مقیم تهران اشاره کرد و یادآور شد: ما برای اغلب مسایل و موضوعات و مشکلات قم برنامه تدوین کرده ایم و به مرور با نشستی که با مسوولین و متولیان امر خواهیم داشت، موضوعات طرح و پیگیر انجام و فرجام آن خواهیم بود.
وی در پایان ضمن قدردانی از حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست جمعیت قمی های مقیم تهران از وی در خواست نمود با هماهنگی متولیان امر در تقویت بخش بهداشت و درمان قم اقدام لازم را مبذول دارند.