هیچ شبکه مردمی به قوت و قدرت بسیج در کشور نداریم
هیچ شبکه مردمی به قوت و قدرت بسیج در کشور نداریم

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه قم گفت: امروز هیچ شبکه مردمی به قوت و قدرت بسیج در کشور وجود ندارد.

سرهنگ هادی بادینلو در گفتگو با خبرنگار نسیم قم اظهار داشت: امروز هیچ شبکه مردمی به قوت و قدرت بسیج در کشور وجود ندارد. ما یک قرارگاه فرهنگی و اجتماعی داریم که تمام نهادها، دستگاه‌ها و سازمان‌ها بویژه معاونت‌های داخلی سپاه در آن عضو هستند و ما دبیر این قرارگاه فرهنگی هستیم. در این قرارگاه اعضا حضور دارند و به بیان مشکلات و در قشر و نهاد خود می‌پردازند و در زمینه‌ آن راه‌حل ارائه می‌شود. 

وی بیان کرد: قرارگاه دیگری در مجموعه سپاه با عنوان قرارگاه جهاد تبیین در سطح استان و کشور وجود دارد. مسئولیت این قرارگاه در استان با استانداری و در کشور با وزارت کشور است. این مسئولیت را در مجموعه سپاه، به مجموعه معاونت سیاسی حوزه نمایندگی داده بودند. باتوجه به این شبکه قوی که در استان ذیل فرهنگی شکل گرفت، برای اولین‌بار موضوع انتخابات را برعهده‌ معاونت فرهنگی سپردند. به همین ترتیب تمام قرارگاه‌ها یکی شدند و یک قرارگاه بنام حضرت معصومه(س) با مسئولیت معاونت فرهنگی ایجاد شد. 

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران استان قم در پاسخ به این سوال که فعالیت‌های معاونت فرهنگی سپاه استان نسبت به سنوات گذشته چه تفاوت‌هایی داشته است؟، افزود: معاونت فرهنگی سپاه امام علی بن ابیطالب برای اولین‌بار در عمر ۴۰ ساله خود برترین معاونت فرهنگی در سطح کشور شده است و دلیل آن فعالیت‌هایی بود که عنوان شد. ما یک رشد ۲۵ پله‌ای داشتیم، به این معنا که جایگاه ما ۲۵ کشور بود با این تفاوت که درحال حاضر رتبه ۱ کشوری را به خود اختصاص داده‌ایم.

بادینلو گفت: بر همین اساس ما از ابتدای سال برنامه‌های بسیار خوبی با هم‌افزایی دستگاه‌های دیگر انجام داده‌ایم. ما به‌غیر از برنامه‌های ابلاغی که داریم و یا از سوی تهران برای ما ارسال می‌شود، کارهای شاخص دیگری که به معاونت فرهنگی واگذار می‌شود با کمک دستگاه‌های دیگر انجام می‌دهیم. برنامه‌هایی مانند محفل، اجتماعات عفاف و حجاب، اربعین حسینی، جاماندگان اربعین و روز جهانی مسجد برعهده‌ معاونت فرهنگی بود. برنامه روز جهانی مسجد یک برنامه کشوری بود، ولی مسئولیت آن به کمیته فرهنگی استان قم سپرده شده بود.

معاون فرهنگی اجتماعی سپاه قم گفت: ما سال گذشته برای اولین‌بار در کشور آموزش موسیقی گذاشتیم. به مسئولان گروه سرودها، موسیقی آموزش دادیم و تا بحال در سطح بسیج این کار انجام نشده بود. پیش از انتخابات یک دوره در صداوسیما برگزار کردیم که مبحث تدوین موبایلی آموزش داده شد و قریب به ۷۰ نفر از دوستان شرکت کردند. دوره تخصصی فراز هم به صورت کشوری برگزاری شد که بالاترین حضور از استان قم بوده است. 

بادینلو اظهار داشت: امروز ۸۰ درصد از مسئولیت کارهای فرهنگی ما توسط خواهران انجام می‌شود. خواهران در عرصه‌ فرهنگی بویژه در استان قم خیلی خوب کار می‌کنند. 

وی عنوان کرد: یکی از مسائلی که در دستورکار ما قرا دارد این است که از دل مساجد و پایگاه‌ها بیرون بیاییم و در همه مناسبت‌های مختلف در سطح شهر ایستگاه‌های فرهنگی و صلواتی برپا کنیم. معمولا در هر مناسبت‌ ۴۰ الی ۵۰ ایستگاه در سطح شهر مستقر می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/