تعامل و همفکری جامعه نخبگان با مدیریت شهری/ اجرای ایده‌های خلاقانه در بوستان نخبگان قم ‏
تعامل و همفکری جامعه نخبگان با مدیریت شهری/ اجرای ایده‌های خلاقانه در بوستان نخبگان قم ‏

در راستای برگزاری سلسله نشست های مدیریت شهری با نقش آفرینان شهر ، جمعی از مدیران شهری ضمن بازدید از بوستان نخبگان با رئیس بنیاد نخبگان به گفت‌وگو پرداختند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، مجید محمدرضاخانی، به همراه مدیر منطقه هشت شهرداری قم،مدیرعامل سازمان سیما منظر و فضای سبز، مدیرکل ‏ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم و با حضور رئیس بنیاد نخبگان از بوستان نخبگان بازدید و نشستی مشترک داشتند.

معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم در این نشست اظهار کرد: ساماندهی، بازسازی بوستان نخبگان که مزین به مقبره ‏شهید گمنام بوده در آینده نزدیک انجام خواهد شد و مکان مناسبی برای نخبگان استان خواهد بود.

وی افزود: با همکاری بنیاد و ارائه ایده و ‏طرح های متناسب امکان فضاسازی با رویکرد فعالیت های جامعه نخبگان ایجاد خواهد شد.‏

معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به اینکه منابع مالی برای طراحی و احداث یادمان شهید گمنام در بوستان نخبگان از سوی مدیریت شهری تامین خواهد شد گفت: بوستان ها و ‏فضاهای موضوعی می تواند گام موثری با ایجاد حس تعلق برای تبلور فعالیت های حوزه های مرتبط داشته باشند که می بایست با حضور ‏پر رنگ مستعدان عزیز نخبه این پاتوق رنگ و لعاب خلاقیت و نوآوری به خود گیرد.

محمدرضاخانی رسیدگی به مسائل مهم ‏بوستان از جمله تحول در سیما و منظر شهر، بهره‌گیری از المان های تلفیقی شهید و نخبگی، نمایش توان مندی های جامعه نخبگان ، ‏طراحی و احداث نگار گذر را خواستار شد.

سعیدرضا منتظری، رئیس بنیاد نخبگان استان قم نیز با تقدیر از اقدامات مفید مجموعه مدیریت شهری که باعث تحولات ویژه در سطح شهر قم ‏شده است، از ایده های مدیریت شهری در به کارگیری ظرفیت‌های نخبگان شهر استقبال کرد.

وی افزود: این مهم قطعا نقش ‏مثبت و موثری برای ارتقا سطح علمی و دانش بنیان شهر خواهد بود و همه مجموعه ها در کنار هم با تعامل و به کارگیری ظرفیت های ‏متقابل خواهند توانست اهداف سازمانی را مطابق با خواسته های توسعه ای شهر و رضایت شهروندان محقق کنند .

‏ علیرضا مظفری، مدیر منطقه هشت شهرداری قم نیز با تشریح وضعیت احداث بوستان و بافت پیرامونی ضمن اشاره به رویکرد و اهداف، اقدامات ‏مناسب از بهره‌گیری ظرفیت‌های چندجانبه را فرصت خوبی دانست.‏

مهدی کلانترزاده، مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم نیز در این جلسه اظهار کرد: از ابعاد مورد نظر بحث فرهنگی و اعتلا توجه به ‏نام آوران و مفاخر شهری بوده که در این راستا می توان با الگو سازی و تبیین برای مجموعه نخبگان در فضای بوستان و حتی فضاهای ‏شهری ضمن ارج نهادن به خدماتشان ویترین معرفی فعالان هر حوزه مستعد در برنامه ها نامگذاری ها و المان شهری باشیم.

وی ادامه داد: در این ‏راستا برنامه ها و رویداد های مدیریت شهری با تعامل و همفکری جامعه نخبگان همگام خواهد بود.‏

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری نیز با اشاره به ظرفیت های بوستان از ایده های نخبگان استقبال و اظهار داشت: با توجه به رویکرد احداث بوستان بصورت موضوعی و تخصصی برای بوستان قطعا جامعه نخبه از بازو ها و ارکان مدیریت این ‏مجموعه خواهند بود که برای توسعه و ساماندهی می‌توانند ایده‌ها و نقطه نظراتشان را اعلام کنند.