رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس گفت: برای پاسخ به نیازهای نظام در دو بعد تصمیم سازی و تصمیم گیری، میزهای قانونگذاری در عرصه حکمرانی دینی در دفتر تبلیغات اسلامی فعال شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، حجت الاسلام علی نهاوندی در نشست مشترک با حجتالاسلام واعظی؛ رئیس دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم به صورت متناظر با مسائل نظام حرکت کنیم باید نیازهای اصلی چرخه حکمرانی را شناسایی و برای آنها هم از بعد نظری و هم عملی برنامه فعال و جدی داشته باشیم.
وی قاعدهگذاری و نظارت را دو بال اصلی نظام حکمرانی دینی دانست و گفت: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس به عنوان یک ساختار منضبط در بدنه قوه مقننه در موضوع قانون نویسی وقاعده گذاری میتواند فعالیت مشترکی را با دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه آغاز کند.
حجتالاسلام نهاوندی با اشاره به انتظار مجلس شورای اسلامی از حوزه های علمیه گفت: علاوه بر اصول متعدد قانون اساسی از جمله اصل چهارم مبنی اینکه همه قوانین باید منطبق با شریعت اسلام باشد، بندهای اول و دوم سیاستهای کلی نظام قانونگذاری ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب، مسئولت حوزه های علمیه و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس را دوچندان کرده است و دفتر تبلیغات از جاهایی است که میتواند در حوزه قانونگذاری و سیاستگذاری مددکار نظام باشد.
وی یادآورشد: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برشهای تقنینی را در پژوهشهای خود پررنگ کند.
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با اشاره به اینکه دفتر تبلیغات اسلامی در حوزه آموزش، پژوهش و تبلیغ از ستارهای درخشان حوزه های علمیه است، پیشنهاد داد: برای پاسخ به نیازهای نظام در دو بعد تصمیم سازی و تصمیم گیری، میزهای قانونگذاری در عرصه حکمرانی دینی در دفتر تبلیغات اسلامی فعال شود.
وی با ارائه گزارشی از فعالیت های مرکز تحقیقات اسلامی مجلس گفت: مر کز تحقیقات اسلامی مجلس تاکنون با ۱۴۵۰ نفر ساعت حضور در کمیسیونهای تخصصی بیش از ۵۸۰ طرح و لایحه را در گروههای علمی با نظارت شورای فقهی بررسی کرده است.
منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/