توافق و تعامل بین مدیریت شهری و مدیریت استان تکمیل پروژه‌ها را تسریع می‌کند
توافق و تعامل بین مدیریت شهری و مدیریت استان تکمیل پروژه‌ها را تسریع می‌کند

دهناد توافق و تعامل بین مدیریت شهری و مدیریت استان را تکمیل‌کننده پروژه‌ها دانست و گفت: بسیاری از پروژه‌ها نیاز به نقدینگی مستقیم بودجه‌ای ندارد؛ اما توافق مدیریت استان و مدیریت شهری در تسهیل اجرای آن بسیار تعیین‌کننده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر قم، دکتر سید محمدحسین دهناد در دیدار با استاندار قم شهر قم را خورشید شهر نامید و اظهار داشت: حرم حضرت معصومه (س) در قم خورشید و نگین شهر بوده و امیدواریم با تعریف پروژه‌هایی منشأ اثرات و خیرات در این محدوده شهر باشیم.

وی از شناسایی ۱۰ جلوه هویتی در شهر قم خبر داد و افزود: شهر قم در بعد زیارتی، انقلابی، علمی و پژوهشی و ایثار و شهادت و بسیاری از موارد دیگر در کشور سرآمد بوده و نیاز به نگاهی ملی و بین‌المللی دارد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: در شهر قم حدود ۴۲۰۰ دانشجوی بین‌المللی از تمام نقاط دنیا در حال تحصیل هستند و باید به این مسئله باور داشته باشیم که بسیار از نگاه‌ها در داخل و خارج از کشور به شهر قم است.

وی شرایط موجود را مطلوب ارزیابی نکرد و گفت: با شرایط مطلوب از نظر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری فاصله زیادی داریم و باید تلاش کنیم این فاصله در کمترین زمان کاهش پیدا کند.

دکتر دهناد سپس به شرایط شهرداری نسبت به سایر دستگاه‌ها اشاره و بیان کرد: ۷۰ درصد بودجه شهرداری به بخش عمرانی اختصاص داده می‌شود که این امر نشان‌دهنده اهمیت موضوعات عمرانی و اجرایی در شهر قم است.

وی به شناسایی اولویت‌های و نیازهای شهر اشاره و تصریح کرد: متأسفانه بعضی از پروژه‌های مهم و در محدوده شهر در اجرا دچار چالش‌های زیادی شده که این امر باعث ایجاد محدودیت و کمبود سرانه های خدماتی در پیرامون حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران هستیم.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: البته مدیریت شهر دستاوردهایی هم مانند تکمیل پروژه‌هایی با قدمت ۳ دهه نیز در کارنامه خود دارد و امروز زیرگذر امام موسی صدر با بیش از یک همت اعتبار و به طول دو کیلومتر کلید خورده است.

وی پروژه امام موسی صدر را تشریح کرد و گفت: این پروژه به‌صورت زیرگذر اجرا شده و سطح صفر آن باهدف انسان‌محوری در اختیار عابران پیاده قرار خواهد گرفت.

دکتر دهناد به اجرای پروژه بسط شرقی نیز با زیربنایی برابر ۱۱۰ هزارمتری مربع نیز اشاره و تصریح کرد: این پروژه نیز با همکاری بخش خصوصی آغاز شده البته موانع و چالش‌هایی دارد که در صدد رفع آن هستیم.

وی نگاه کمیسیون حمل‌ونقل را نسبت به توسعه و ارتقاء حمل‌ونقل عمومی بیان کرد و گفت: ابتدای کار شورا حمل‌ونقل عمومی با کمتر از ۱۰۰ دستگاه فعال بوده؛ اما امروز به اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته و بین از هزار میلیارد تومان در سال جاری در صدد رفع کمبود اتوبوس در شهر هستیم.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: با تلاش‌های انجام شده در حال حاضر توانسته­‌ایم ۲۰۰ میلیارد تومان از اوراق مشارکت را به خرید اتوبوس اختصاص بدهیم و امیدواریم این عدد به ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کند.

وی به تدوین شیوه‌نامه حذف و کسر پارکینگ نیز اشاره کرد و گفت: این دستورالعمل بر اساس قانون جدید درآمدهای پایدار شهرداری تدوین شد و در بسیار از شهرها در حال اجرا است و بر اساس آن توانستم اعتبارهای جمع شده در حوزه پارکینگ را جمع‌بندی کرده و در یک مسیر درست قرار دهیم.

دکتر دهناد همچنین به تدوین طرح جامع حمل‌ونقل نیز توجه کرد و افزود: باتوجه‌به این طرح پروژه‌های عمرانی و ساخت معابر و تقاطع‌ها در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی به لزوم حل مشکلات اتصال محور عمار یاسر به بزرگراه امیرکبیر و بلوار امام صادق اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم با هماهنگی‌های لازم این دو پروژه نیز انجام شود و با این که بخشی از آن در محدوده شهر نیست؛ اما اتصال اجرایی شود.

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: اجرای این پروژه‌ها نیاز به تأمین مالی ندارد و ما راهکارهای لازم را برای آن را داریم؛ اما باید این توافق با استان انجام شود.

وی در پایان به پروژه زینبه نیز اشاره کرد و گفت: این پروژه نیز در روان‌سازی ترافیک شهر بسیار تأثیرگذار بوده و امیدواریم با تعامل خوب مدیریت شهری و مدیریت استان بسیاری از پروژه‌ها نیز اجرایی و شاهد توسعه شهر باشیم.

انتهای پیام/