مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با بیان اینکه یکی از دغدغههای فعلی رشد فزاینده پسماندها است، گفت: افزایش جمعیت و نوع بستهبندی کالاهای مصرفی موجب رشد پسماند شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، سید عبدالله میرابراهیمی امروز در رویداد ایدهپردازی شهروندی که در سالن همایشهای مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر قم برگزار شد، اظهار کرد: نگاه زیست بومی و محیط زیستی به مباحث مختلف میتواند آینده مناسبتری برای فرزندانمان بسازد.
وی با اشاره به اینکه باید این نگاه همگانی باشد، افزود: بیان دغدغههای فرهنگ شهروندی با زبان هنر، زیباتر، جذابتر و اثرگذارتر است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با بیان اینکه یکی از دغدغههای فعلی رشد فزاینده پسماندها است، تصریح کرد: افزایش جمعیت و نوع بستهبندی کالاهای مصرفی موجب رشد پسماند شده است.
میر ابراهیمی با اشاره به اینکه نایلونها اثرات مخرب زیستمحیطی را به همراه دارد، اضافه کرد: اگر هر فرد روزانه یک نایلون کمتر مصرف کند، در سرانه جمعیتی مردم یک اتفاق بسیار بزرگی رقم میخورد.
وی با بیان اینکه تفکیک پسماندها با مشارکت شهروندان یکی از دغدغهها است، تاکید کرد: یکی از مؤلفههای مغفول مانده در مدیریت شهری بحث تحویل پسماندها به شهرداری است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با اشاره به اینکه در حوزه پسماند باید برای مردم دغدغه ایجاد کرد، گفت: با توجه به وجود گروههای سنی مختلف و سلایق مختلف در جامعه، مباحث انگیزشی جوابگو نیست و باید به دنبال دغدغهسازی باشیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با اشاره به تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله و پسماند شهری، گفت: از مجموع پسماندهای تولیدی در شهر قم حدود ۱۲ درصد را پسماندهای حاصل از تفکیک از مبدأ تشکیل میدهد.
وی با بیان اینکه روزانه حدود ۷۰ تن پسماند حاصل از تفکیک از مبدأ در قم جمعآوری میشود، اضافه کرد: پسماندهای تولیدی در قم با ۲۲۰ خودرو مکانیزه جمعآوری و به سایت دفن پسماند البرز منتقل میشود.
میرابراهیمی اظهار داشت:روزانه افزون بر ۵۵۰ هزار تن پسماند ساختمانی در قم تولید میشود که بخش زیادی از آنها حاصل فعالیت خاکبرداری طرحهای عمران شهری است.
منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/