صادرات ۱۰۶ میلیون دلار کالا از قم به سایر کشورها
صادرات ۱۰۶ میلیون دلار کالا از قم به سایر کشورها

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان قم گفت: ۱۳ تقاضای سرمایه‌گذاری خارجی در هفت ماهه امسال برای استان قم تصویب شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، مهدی فراهانی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: صنعت قم، طی سال‌های اخیر با رشد خوبی مواجه بوده‌است و اکنون انواع مختلف محصولات در واحد‌های مستقر در شهرک‌های صنعتی استان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شوند که بسیاری از آنها ضمن صادراتی بودن، ارزآوری خوبی برای کشور دارند.

وی افزود: شهرک‌های صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازار‌های بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب و کار‌های تولیدی مواجه شده‌است و این یکی از دلایل ترسیم چشم انداز روشن برای صادرات کالا از قم است.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان قم ضمن اشاره به اقبال سرمایه گذاران داخلی به فعالیت در شهرک‌های صنعتی قم گفت: سرمایه‌گذاران خارجی بیش از گذشته به موقعیت استراتژیکی قم و موجه بودن فعالیت اقتصادی در این استان پی برده‌اند.

وی ادامه داد: در همین راستا شاهد تصویب ۱۳ تقاضای سرمایه‌گذاری خارجی در هفت ماهه امسال برای استان قم بوده‌ایم در حالی که سال گذشته با وجود افزایش تقاضای سرمایه‌گذاری خارجی در قم نسبت به دو سال قبل، در هفت ماهه اول سال گذشته ۹ طرح سرمایه گذاری خارجی برای قم مصوب شده بود.

فراهانی در ادامه خاطرنشان کرد: چشم‌انداز بسیاری از واحد‌های صنعتی قم، فتح بازار‌های مصرف در خارج از مرز‌های کشور بوده و بسیاری از صنایع استان با پشتکار و تلاش خود و برخورداری از حمایت‌های مالی و قانونی دولت، بعد از مدتی این چشم‌انداز را در کسب و کار خود محقق می‌کنند ضمن اینکه غالب سرمایه‌گذاران خارجی نیز از اساس، چشم انداز تولید محصولات صادراتی دارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به میزان صادرات استان قم از ابتدای سال جاری تا امروز مطرح کرد: وزن صادرات از قم به کشور‌های دیگر در هفت ماهه امسال ۱۱۶ هزار تُن بوده که ارزش ۱۰۶ میلیون دلاری داشته است.

فراهانی تصریح کرد: وجود زیر ساخت‌های گمرکی مناسب در استان، بسیاری از دغدغه‌های صادرکنندگان در خصوص فرآیند صادرات و هزینه‌های صادرات را کاسته و این برهان دیگری برای روشنی آینده صادرات در قم است.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان قم در بخش دیگری از سخنان خود تشریح کرد: اتصال گمرک استان، منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و چشمه‌های بار در قم به شبکه ریلی سراسری کشور، امکان صادرات سریع و کم هزینه‌تر نسبت به حمل و نقل جاده‌ای را برای صاحبان صنایع فراهم کرده است.

وی در پایان بیان کرد: اتصال شبکه ریلی سراسری به گمرکات استان، در تابستان امسال باعث صادرات نخستین محموله صادراتی از گمرک قم از طریق شبکه ریلی به کشور چین شد و پس از آن، دوباره قیر به چین و کلاف آهن به ترکیه از طریق شبکه ریلی صادر شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/.