کتاب سال بانوان؛ فرصتی مناسب برای نقش آفرینی علمی بانوان
کتاب سال بانوان؛ فرصتی مناسب برای نقش آفرینی علمی بانوان

مدیر جامعه الزهرا سلام الله علیها گفت: انقلاب اسلامی ایران زمینه رشد و پیشرفت علمی بانوان را در عرصه‌های مختلف ایجاد کرده و کتاب سال بانوان فرصت مناسبی برای نقش آفرینی علمی و پژوهشی بانوان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، سیده زهره برقعی در نشست خبری چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان که در سالن جلسات جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدای مقاومت عنوان کرد: بدون تردید هیچ مکتبی مانند اسلام نسبت به علم فراگیری دانش اهمیت قائل نشده است. اسلام تنها مکتبی است به قلم سوگند یاد می‌کند و در اولین آیاتش بحث علم و تعلیم را به خداوند نسبت می‌دهد.

وی گفت: پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید: «المؤمنُ إذا ماتَ و تَرَکَ وَرَقهً واحِدَهً علَیها عِلمٌ تَکونُ تِلکَ الوَرَقهُ یَومَ القِیامَهِ سِترا فیما بَینَهُ و بَینَ النّارِ ، و أعطاهُ اللّه ُ تبارکَ و تعالی بکُلِّ حَرفٍ مَکتوبٍ علَیها مَدینَهً أوسَعَ مِن الدُّنیا سَبعَ مَرّاتٍ؛ هر گاه مؤمن بمیرد و یک برگه که روی آن علمی نوشته شده باشد از خود بر جای گذارد، روز قیامت آن برگه پرده میان او و آتش می شود و خداوند به ازای هر حرفی که روی آن نوشته شده، باغی هفت برابر پهناورتر از دنیا به او می‌دهد.»

مدیر جامعه الزهرا سلام الله علیها بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران زمینه رشد و پیشرفت علمی بانوان را در عرصه‌های مختلف ایجاد کرده و کتاب سال بانوان فرصت مناسبی برای نقش آفرینی علمی و پژوهشی بانوان است. کتاب صرفا یک منبع انتقال اطلاعات نیست بلکه یک ابزاری است برای شکل دهی به تفکر استراتژی آینده پژوهی است.

وی اظهار کرد: نگاه اسلام به حقوق زن و خانواده یک نگاه تمدنی و قابل ارایه در زمان حاضر است بنابراین شکل گیری و توسعه این تمدن اسلامی به این بستگی دارد که چه اندازه به پژوهش‌های بانوان اهمیت بدهیم و برای آن سرمایه گذاری کنیم.

برقعی با بیان اینکه حمایت از آثار پژوهشی بانوان، شناسایی ظرفیت پژوهشی بانوان، تقویت توان پژوهشی بانوان از اهداف همایش کتاب سال بانوان است، گفت: امیدواریم که بتوانیم در این همایش با گردهمایی پژوهشگران، نقش تمدن سازی بانوان را در تولید علم و اشتراک گذاری پژوهش هایشان یک‌ گام موثر برداریم.

منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/