معاون بین الملل بعثه مقام معظم رهبری گفت: امت اسلامی و امت سازی اسلامی در سطح معنوی قابل طرح است. اندیشمندان کشورهای اسلامی سعی کنند با الگوی های مختلف در این عرصه تلاش کنند .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، حجتالاسلام منصور میراحمدی در چهارمین همایش «اربعین و تمدن اسلامی، راهبردها و راهبریها» اظهار داشت: در این ارتباط سه عنصر سیاسی، حقوقی و عقیده نقش بسزایی در شکلگیری امت اسلامی دارد.
معاون بینالملل بعثه مقام معظم رهبری و رئیس دانشکده علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه امت اسلامی و امت سازی اسلامی در سطح معنوی قابل طرح است، افزود: اندیشمندان کشورهای اسلامی سعی کنند با الگوی های مختلف در این عرصه تلاش کنند .
وی با اشاره به اینکه امت اسلامی باید بر محور عقیده اسلامی و فراتر از آن حرکت کنند، اظهار کرد: در این میان اربعین در تداوم عاشورا و فرهنگ عاشورا یک حرکت مبارزه با ظلم را نشان می دهد که دارای ارزش بسیاری است.
دبیر شورای علمی ستاد فرهنگی اربعین نیز در این همایش بیان کرد: در حالی که دشمنان اسلام با هزینه های بیشمار و استفاده از ابزارهای مختلف به دنبال کم رنگ جلودادن فرهنگ اربعین هستند، اربعین و فرهنگ اربعینی هر روز بیش از روز قبل در حال جهانی شدن در حرکت است و به یک پدیده خاص تبدیل شده است.
سید محمدرضا خوشرو ادامه داد: اربعین حسینی یک پدیده و فرا مناسک دینی است و بر پایه خودیابی و خود آگهی شکل گرفته و باید به عنوان تمدن نوین اسلامی مورد توجه قرار گیرد.
رئیس موسسه تمدن اسلامی نیز در همایش اربعین و تمدن اسلامی راهبردها و راهبری ها گفت: ساخت تمدن مستلزم افزایش مفاهیم آن است.
حجت الاسلام حبیبالله بابایی با بیان اینکه در هیج کجای دنیا تمدنی همانند اربعین وجود ندارد، اظهار کرد: در این ارتباط باید به معانی و مفاهیم اربعین توجه ویژه ای داشته باشیم.
منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/