مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم گفت: با تلاش صورت گرفته و همراهی بهرهبرداران، از ابتدای امسال تاکنون ۳۲ واحد تولیدی راکد در شهرکهای صنعتی استان به چرخه تولید بازگشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری ایرنا، وحید آشتیانی با اعلام این خبر، اظهار کرد: احیا واحدهای تولیدی راکد درقم از مهمترین برنامههای شرکت شهرکهای صنعتی استان است و در این خصوص اقدامهای لازم از جمله ارائه کمکهای مورد نیاز به بهرهبردارانی که میخواهند به چرخه تولید بازگردند، در جریان است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم افزود: با توجه به استقبال مناسب از سرمایهگذاری در بخش تولید و محدودیتی که در عوامل تولید داریم باید به فکر بهرهوری و استفاده حداکثری از منابع موجود باشیم تا بتوایم بین عرضه و تقاضا توازن برقرار کنیم و یکی از روشهای تامین فضای تولید برای سرمایهگذاران، توجه به ظرفیتهای بلا استفاده فعلی است.
وی ادامه داد: پایش و بررسی علل تعطیلی واحدی صنعتی از طریق همکاران شرکت، مدیران شهرکهای صنعتی، کلینیک کسب و کار، بسیج مهندسین و سایر دستگاههای پشتیبان و خدمترسان صنعت در دستور کار قرار گرفتهاست و به دنبال آن هستیم که با استفاده از ابزارهای مختلف از جمله واگذاری به سرمایه گذار جدید، اجاره، مشارکت، تجمیع و اعطای تسهیلات، واحد غیرفعال احیا شده و به چرخه تولید بازگردد.
آشتیانی گفت: برای اینکه شرایط تولید هرچه بهتر مهیا باشد تلاشهای فراوانی در جریان است تا زیرساختهایی نظیر آب، برق، گاز، مخابرات، شبکه فاضلاب و سایر امکانات در محل استقرار واحدهای تولیدی تامین شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم افزود: در همین راستا تا کنون سعی شده از حداکثر ظرفیت موجود استان برای رونق تولید بهرهبرداری شود، اما با روند رو به رشد سرمایهگذاری نیاز است بخش خصوصی نیز در تامین زیرساختها مشارکت جدی داشته باشد تا از ناترازیهای احتمالی در آینده جلوگیری بهعمل آید.
شهرکهای صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیتهای تولیدی در حوزههای مختلف دارند و سرمایهگذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرکها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف میتوانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
شایان ذکر است استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرکها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهرهبردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعتهای مختلف مشغول تولید هستند.