حمایت از ایجاد شهرک‌های صنعتی غیردولتی در قم
حمایت از ایجاد شهرک‌های صنعتی غیردولتی در قم

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم گفت: از ایجاد و توسعه شهرک‌های صنعتی غیردولتی در استان قم حمایت و استقبال می‌کنیم.

وحید آشتیانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درقم بیان کرد: شهرک‌های صنعتی غیردولتی از مزایایی برابر با شهرک‌های صنعتی دولتی برخوردارند و می‌توانند نقش مهمی در توسعه اقتصادی استان ایفا کنند.

 وی افزود: ما با تأثیر از قوانین موجود، از ایجاد و توسعه شهرک‌های صنعتی غیردولتی در استان قم حمایت و استقبال می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم ادامه داد: ایجاد این شهرک‌ها، مهمترین شیوه برای تحقق فرمان رهبر معظم انقلاب در سال ۱۴۰۳ و جهش تولید با مشارکت مردم است.

وی گفت: بر اساس قانون تأسیس شرکت شهرک‌های صنعتی ایران، شهرک‌های صنعتی از حریم قانونی و استحفاظی شهرها و قانون شهرداری‌ها مستثنی هستند.

آشتیانی بیان کرد: واگذاری اراضی به متقاضیان و حدود و شرایط و نحوه عمل در این خصوص بر اساس آیین‌نامه اجرایی این قانون خواهد بود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم تأکید کرد: سیاست‌های راهبردی دولتی و غیر دولتی می‌تواند با همبستگی و همکاری مؤثر، به توسعه پایدار استان قم کمک کند.

وی اضافه کرد: شهرک‌های صنعتی غیر دولتی آماده جذب سرمایه‌گذاران در بخش تولید برق از طریق ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی هستند که شرایط و نحوه واگذاری زمین به زودی اطلاع رسانی می‌شود.

به گزارش تسنیم، بخش صنعت در قم یکی از نمونه‌های موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریبا تمام واحدهای تولیدی استان به صورت غیر دولتی و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی،‌ در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده‌ را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی است.

شهرک‌های صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه درنزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب‌ و کارهای تولیدی مواجه‌ شده‌است.

در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آن‌ها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/