تشکیل کارگروه توسعه شهری با محوریت امامان جمعه در مازندران
تشکیل کارگروه توسعه شهری با محوریت امامان جمعه در مازندران

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری فارس از ساری، آیت‌الله محمد باقر محمدی لائینی پیش از ظهر امروز در دیدار با فضلای مازندرانی مقیم شهر قم به بیان بخشی از مطالبات رهبر معظم انقلاب درباره تبیین برجستگی‌های مردم شریف مازندران در حکم انتصابی به ایشان پرداخت. وی افزود: برای عمل […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری فارس از ساری، آیت‌الله محمد باقر محمدی لائینی پیش از ظهر امروز در دیدار با فضلای مازندرانی مقیم شهر قم به بیان بخشی از مطالبات رهبر معظم انقلاب درباره تبیین برجستگی‌های مردم شریف مازندران در حکم انتصابی به ایشان پرداخت.

پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

وی افزود: برای عمل به این دستور همه سازمان‌ها و نهادها باید خود را مکلف به شناخت ویژگی‌ها خوب مردم استان، و در نهایت به تشریح و تبیین آن بپردازند‌.

محمدی‌لائینی با بیان اینکه مردم مازندران، مردمانی سخت‌کوش، نجیب و کم توقع هستند، گفت: این ویژگی‌های بارز، مسؤولیت ما را در قبال مردم دو چندان می‌کند.

این مسؤول خاطرنشان کرد: از امامان جمعه تمامی شهرستان‌های استان در خواست کردیم تا با تشکیل کارگروهی از تمامی متخصصان مختلف نسبت به بررسی وضعیت موجود و کمبودهای آن اقدام کنند.

وی تصریح کرد: شما نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم می باید به عنوان بازوی این کارگروه و نیروی مؤثر در آن عمل کنید.

محمدی‌لائینی در ادامه ضمن تشریح کمبودهای استان در بخش‌های فرهنگی و مذهبی، از فضلای مازندرانی مقیم قم خواستند نسبت به تبلیغ و تشکیل کلاس‌های دینی در استان بیش از پیش کوشا باشند.

پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

وی اعلام کرد: حضور بیش از ۷ هزار طلبه مازندران در حوزه علمیه قم، یکی از نقاط بسیار مثبت برای ارتقای  سطح فرهنگ دینی محسوب می‌شود پس تشکیل یک شناسنامه جامع از طلاب مازندرانی مقیم قم برای استفاده بیشر از فضلای حوزه، بسیار ضروریست.

در ادامه این دیدار، نمایندگان طلاب و فضلای مازندران، در حوزه علمیه قم، نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص رفع مشکلات موجود و چگونگی تداوم ارتباط بیشتر بین مراکز حوزوی قم و مازندران را بیان کردند.

لازم به ذکر است مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه در اردیبهشت سال ۱۳۶۸ به منظور عمل به فرامین امام خمینی (ره) و برای هر چه بهتر شدن نظام آموزشی حوزه، توسط جامعه مدرسین حوزه علمیه قم شکل گرفت.

طلاب حوزه علمیه برای انتخاب نمایندگان خود در هر چهار سال در انتخابات شرکت می‌کنند، از این مجموع طلاب و فضلای مازندران در حوز علمیه قم بیست و دو نماینده منتخب دارند که به امور طلاب رسیدگی می‌کند.