معاون هماهنگکننده سپاه استان قم، گفت: یکی از مهمترین عملکردهای ما در هفته دفاع مقدس در عرصه سازندگی برنامهریزی شد که به اجرا و ساخت ۲۲ پروژه عامالمنفعه انجامید.
محمدعلی جعفری در گفتگو با خبرنگار نسیم قم، با اشاره به فعالیت هوش مصنوعی، اظهار داشت: مبحث هوش مصنوعی از گستردگی خاصی برخوردار است، کارشناسانی داریم که در نمایشگاه هفته دفاع مقدس به تشریح نحوه فعالیت و تاریخچه آن در وجوه مختلف میپردازند.
وی با بیان ظرفیتهای مختلف هوش مصنوعی، گفت: هوش مصنوعی رویکردهای مختلفی را در برمیگیرد. علاوه بر امنیت سایبری میتوان از بیشتر ظرفیتهای آن استفاده کرد و تلاش بر این است که جوانان را با این مقوله آشنا کنیم. کما اینکه هوش مصنوعی در حوزه اقتصادی نیز ظرفیتهای بسیار خوبی دارد که چنانچه به آن توجه شود میتواند آورده اقتصادی مطلوبی به همراه داشته باشد.
معاون هماهنگکننده سپاه استان قم با اشاره به پروژهها و طرحهایی که برای هفته دفاع مقدس تدارک دیده شده، بیان کرد: در هفته دفاع مقدس در حوزههای مختلفی همچون فرهنگی، محرومیتزدایی، عمرانی، سازندگی، ورزشی و نمایشگاه میتوانیم فعالیت کنیم.
وی ضمن بیان عمده فعالیتهای حوزه بسیج سازندگی عنوان کرد: در عرصه سازندگی برنامهریزی و عملکردهای بسیار خوبی را شاهد هستیم. از جمله این برنامهها اجرا و ساخت ۲۲ پروژه عامالمنفعه است که مربوط به آسفالت راه، اصلاح شبکه برق، گازرسانی، احیا و لایروبی قنات، آبرسانی، ۲ پروژه یادمان شهدا و اختتامیه طرح شهید عجمیان است.
جعفری درباره طرح شهید عجمیان تصریح کرد: طرح شهید عجمیان در زمینه بهسازی و رنگآمیزی و شادابسازی مدارس استان است که در تابستان امسال ۱۱۰ مدرسه را در دستور کار قرار دادیم که اختتامیه آن در هفته جاری برگزار خواهد شد. ما پویشی با عنوان بنای همدلی داریم که به تعمیر و مرمت ۸۰ باب منزل محرومین توسط گروههای جهادی در هفته دفاع مقدس انجام میشود.
معاون هماهنگکننده سپاه استان قم گفت: ۳ هزار بن لوازمالتحریر به دانشآموزان نیازمند اهدا شده است. جشنوارهای با عنوان روایت جهاد برنامهریزی کردهایم که در فصل پاییز برگزار میشود و در هفته جاری فراخوان ارسال آثار هنری و ادبی برای حضور در این جشنواره صورت گرفت.
وی افزود: به فراخور همزمانی هفته دفاع مقدس با شروع سال تحصیلی جدید، در زمینه ایجاد فرصتهای فرهنگی با آموزش و پرورش تعامل خوبی برقرار کردهایم. حتی بخشی با عنوان بسیج دانشآموزی داریم که در هر ناحیه آموزش و پرورش به صورت مجزا در حوزه خواهران و برادران مستقر هستند.
جعفری بیان کرد: بسیج دانشآموزی و آموزش و پرورش در مباحث فرهنگی و اردویی تعامل بسیار خوبی با هم دارند، یکی از عمدهترین برنامههای خوب اردوی راهیان نور دانشآموزی است که در سال گذشته چیزی حدود ۸ هزار دانشآموز مقطع متوسطه دوم را به راهیان نور اعزام کردهایم.
معاون هماهنگکننده سپاه استان قم بیان کرد: در برنامههای متنوعی با آموزش و پرورش تعامل داریم. برای نمونه، ۲ سال گذشته نمایشگاه کتاب دفاع مقدس برگزار کردیم، که در برنامهریزیها صورت گرفته با استفاده از ظرفیتهای شهرداری و سپاه، به مدارس مختلف سرویس فرستادیم. به دانشآموزان مدارسی که اعلام آمادگی میکردند، بن تخفیف میدادیم.
وی خاطرنشان کرد: امسال نیز با توجه به تجربه سالهای گذشته، با همکاری آموزش و پرورش هماهنگی لازم انجام شد تا مدارسی (دخترانه و پسرانه) که مشتاق بازدید از نمایشگاه هستند، سرویس اعزام کنیم. به همین جهت در نمایشگاه دفاع مقدس امسال غرفهی دانشآموزی نیز برپا کردهایم که راوی محور است و در زمینه آسیبهای فرهنگی، اجتماعی، تبیینی و بصیرتافزایی صحبت میشود.
جعفری در پاسخ به این سوال که برای تبیین خدمات لشگر ۱۷ علیبن ابیطالب(ع) مشخصا در نمایشگاه دفاع مقدس امسال چه مواردی را در نظر گرفتهاید، عنوان کرد: در نمایشگاه امسال یک ایستگاه مختص لشگر ۱۷ داریم که همکاران فضایی را به صورت راوی محور در ۳ مقطع دفاع مقدس، جبهه مقاومت و حضور در مرزها آماده کردند.
معاون هماهنگکننده سپاه استان قم درباره مهمترین دستاورد کشور در حوزههای دفاعی و نظامی، گفت: مهمترین دستاورد اقدامات دفاعی و نظامی بحث بازدارندگی است.
زمانی که در عرصههای مختلف قوی میشویم دشمن ناامید میشود، بنابراین تجهیز شدن موجب ترس دشمنان خواهد شد. دانشمندان دفاعی و نظامی ما با رشادتهایی که با دست خالی کردند این بازدارندگی را رقم زدند.
منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/