– اخبار استانها – غلامرضا جانقربان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به آخرین وضعیت ساماندهی اطراف امامزاده موسی مبرقع(ع) اظهار داشت: در سال ۹۰ و بعد از سفر مقام معظم رهبری، براساس اعتبارات اختصاص دادهشده از سفر ایشان به این مکان مقدس، تفاهمنامهای بین چند دستگاه دولتی و استانداری برای بازسازی […]
غلامرضا جانقربان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به آخرین وضعیت ساماندهی اطراف امامزاده موسی مبرقع(ع) اظهار داشت: در سال ۹۰ و بعد از سفر مقام معظم رهبری، براساس اعتبارات اختصاص دادهشده از سفر ایشان به این مکان مقدس، تفاهمنامهای بین چند دستگاه دولتی و استانداری برای بازسازی امامزاده مبرقع(ع) امضا شد.
وی شهرداری را نیز یکی از امضاکنندگان تفاهمنامه اعلام کرد و افزود: شهرداری هیچ وظیفهای در قبال ساماندهی امامزادگان نداشته و تنها برای ساماندهی طرح مانند دیگر دستگاهها و برحسب همکاری مشترک وارد پروژه شده و در صورت تزریق مرتب بودجه، متولی انجام تملک اطراف امامزاده شده است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم، وسعت طرح ارائهشده توسط مشاور را ۴.۳ هکتار دانست و تصریح کرد: طرح با وسعت ۴۳ هزار مترمربع شامل ۳۰۴ پلاک ملکی بوده و براساس طرح ۲ صحن، پارکینگ، حوزه علمیه، ملک تجاری و خدمات زائر برای آن طراحیشده و مصوبات کمیسیون ماده ۵ آن نیز گرفته شده است.
طرح توسعه حرم امامزاده موسی مبرقع (ع) قم تنها به دلیل تملک ۱۰ پلاک متوقف شدشبشعر و سوگواره حضرت موسی مبرقع(ع) در قم برگزار میشودمراسم عزاداری امام موسی مبرقع(ع) در قم به روایت تصویر
وی از تملک ۱۵۰ پلاک به مساحت ۱۴ هزار مترمربع با هزینهای بالغبر ۳۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: اعتبار هزینه شده به تفکیک ۱۰ ونیم میلیارد تومان از سفر مقام معظم رهبری، ۱.۹ میلیارد از سازمان عمران بهسازی کشور، ۵.۲ میلیارد تومان آورده شهرداری، ۱.۸ میلیارد تومان از استانداری و ۳.۸ میلیارد تومان ستاد بحران استان بوده است.
جانقربان ارزش شبکه معابر اطراف امامزاده را بیش از ۱۵ میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: درواقع سهم شهرداری ۲۰ میلیارد تومان بوده و تا امروز ۴۵ میلیارد تومان در این طرح هزینه شده است.
وی هزینه لازم برای تکمیل تملک و خرید ۱۵۰ پلاک باقیمانده را ۴۰ میلیارد تومان برآورد و بیان کرد: برای تملک ۱۵۰ پلاک باقیمانده به نرخ امروز 40 میلیارد تومان دیگر احتیاج داریم، اما از سال ۹۵ اعتبارات استانی و سفر مقام معظم رهبری و سایر دستگاهها قطعشده است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم ادامه داد: از سال ۹۵ شهرداری از اعتبارات داخلی خود هزینه کرده تا توانسته کیفیت زندگی در این منطقه را ارتقاء داده و شرایط به وجود آمده را ساماندهی کند.
وی اعتبار موردنیاز برای تکمیل طرح را بیش از ۱۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اگر بخواهیم این طرح را تا پایان اجرا کنیم به ۴۰ میلیارد تومان برای تملک و ۱۳۰ میلیارد تومان نیز برای ساخت این چند کاربری با ۷۰ هزار مترمربع بنا نیاز داریم.