– اخبار استانها – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، سید محمد موسی کاشانی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که در سالن جلسات ساختمان اداری آستان مقدس حضرت معصومه(س) برگزار شد، با اشاره به وضعیت رصد قم در فضای مجازی اظهار داشت: یکی از […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، سید محمد موسی کاشانی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که در سالن جلسات ساختمان اداری آستان مقدس حضرت معصومه(س) برگزار شد، با اشاره به وضعیت رصد قم در فضای مجازی اظهار داشت: یکی از وظایف شورای فرهنگ عمومی استانها رصد و پایش وضعیت استان در فضای مجازی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با تأکید بر نزدیک شدن زمان پژوهش به زمان تصمیمگیری در انجام پژوهشها گفت: با روش دادهکاوی میتوان با رصد استان در فضای مجازی به نتایج بسیار مهم و بهروزی دستیافت، همچنین باید از ظرفیت پژوهشهایی که با روش دادهکاوی انجام میشود استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: نمونههای متعددی از تهاجم فرهنگی به سمت قم داریم که میتوان به این موضوع با روشهای علمی در بازههای کوتاهمدت دوماهه و سهماهه پرداخت.
حسینی کاشانی ضرورت پایش و مطالعه دورهای شاخصهای فرهنگ عمومی استان را مورداشاره قرار داد و گفت: یکی از کارهای این شورا پایش شاخصهای استان بهصورت مستمر است.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین: جلسات فرهنگ عمومی باید پاسخگوی شبهات موجود در جامعه باشدشهرکرد| مسیری برای جلوگیری از بیراهههای فرهنگی; نقش کلیدی شورای فرهنگ عمومی در رفع چالشهاشورای فرهنگ عمومی در استانها منسجمتر وهدفمندتر برگزار شود
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با بیان ضرورت پایش و مطالعه دورهای شاخصهای فرهنگ عمومی استان گفت: بر اساس شاخصهای تدوینشده در شورای فرهنگ عمومی کشور، مطالعه علمی و پیشگیری از موضوعات اجتماعی و فرهنگی فراگیر استان و انجام تحقیقات مرتبط با فرهنگ عمومی استان ازجمله مهمترین دلایل پرداختن به این مطالعه هستند.
وی عنوان کرد: حوزه تغییرات فکری، بینشی و رفتاری مصرف کالاها و خدمات فرهنگی و نیروی انسانی فضاها و تجهیزات فرهنگی دولتی و غیردولتی سه موضوع پایش دورهای شورای فرهنگ عمومی هستند.
حسینی کاشانی مطرح کرد: بیش از ۲۶۶ شاخص را شورای فرهنگ عمومی کشور برای استانها تعیین کرده است و باید این شاخصها مورد پایش قرار بگیرند.