به گزارش پایگاه اطلاعرسانی نسیم قم، پنجشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳، کارگاه باغ بیدار با حضور استاد مصطفی ملکیان، سونا سلیمیان، صبا عنایتی، مصطفی میراحمدیزاده، غلامرضا دشتیمنش، سه نفر از اعضای شورای راهبردی شعبه قم و بیست نفر از دانشآموزان عضو موسسه در پایه ششم تا نهم افتتاح شد.
این کارگاه، با تلاوت قرآن توسط بنیامین، دانشآموز پایه نهم و یکی از قاریانِ عضو مؤسسه آغاز شد. سپس، سونا سلیمیان و صبا عنایتی که مجری این برنامه بودند، در ارتباط با کتاب«حکایتهایِ خواندنی منطقالطیر»عطار برای افراد حاضر در کارگاه توضیحاتی ارائه کردند و بخشهایی از این کتاب با همراهی دانشآموزان حاضر در مراسم خوانده شد.
همچنین، تصمیم گرفته شد تا یکی از مادرانِ توانا که با همراهی و کمک موسسه توانسته است به دانشگاه راه یابد و ادامه تحصیل دهد، بهطور مستمر و ماهانه با دانشآموزان جلسه کتابخوانی برگزار کند.
علاوه بر این، یک دستگاه لپتاپ نیز به یکی از مادرانِ کارآفرینِ قم که سالها به بیماری سرطان مبتلاست، اهدا شد؛ کار اصلی این مادر توانمند تولید سرویس عروس و آشپزخانه است و از این لپتاپ برای ویرایش تصاویر استفاده میکند.
در ادامه، استاد مصطفی ملکیان، فیلسوف و محقق، ضمن ابراز خشنودی از علاقهمندی دانشآموزان به موضوع کتابخوانی، درباره مطالعه کتاب صحبت کرد و یکی از شعرهای ایشان نیز توسط یکی از دانشآموزانِ نویسنده و نوجوان پایه دهم بهصورت دکلمه اجرا شد که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.
عنوان طرح باغ بیدار که برگرفته از یکی از اشعار استاد شفیعی کدکنی با همین نام است، درصدد ایجاد پلی میان دانشآموزان بورسیه شده این موسسه؛ مدرسه؛ خانواده و موسسه دارالاکرام بهعنوان خانهی دوم ایشان است تا از طریق کتاب و مطالعه دانشآموزان و خانوادههای آنها به تابآوری در مواجهه با بحرانها و ناملایمات زندگی دست یابند.
با گسترش دانایی، میلههای زندان فقر را از میان برداریم:
واریز بهموقع بورسیه تحصیلی آرامش خاطر برای دانشآموز به وجود میآورد
شماره کارت ۶۲۱۹۸۶۱۰۱۳۹۴۲۶۵۰