به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، از روابط عمومی اداره کل صنعت ،معدن و تجارت قم ، اکبر ابدالی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم در گفتوگویی، بیان داشت: طی مدت یاد شده ۴۹۶ جواز ایجادی با سرمایهگذاری ۱۴۱ هزار و ۴۶۱ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای هشتهزار و ۸۱۰ نفر و همچنین ۸۰ جواز توسعهای (طرح توسعه در واحدهای موجود) با سرمایه گذاری ۲۲ هزار و ۶۹۵ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای یکهزار و ۵۲۸ نفر در استان قم صادر شد.
وی تاکید کرد: میزان استقبال سرمایهگذاران برای انجام فعالیتهای تولیدی در بخش صنعت قم بالاست و به همین دلیل اداره کل صمت و سایر دستگاههای متولی در صدور مجوزهای لازم و اختصاص زمین به متقاضیان در شهرکهای صنعتی، براساس اولویتبندیهای تعیین شده در مسیر توسعه صنعتی استان اقدام میکنند.
وی ادامه داد: ما در استان قم از حضور سرمایهگذاران برای ایجاد واحدهای تولیدی دانشبنیان، پیشرو و پیشرفته، کمآببر، پاک و دارای سازگاری بیشتر با محیط زیست، دارای اشتغالزایی بالا و تامین کننده نیازهای مهم کشور استقبال میکنیم و در این زمینه به مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز توجه داریم.
گفتنی است میزان تعهد ایجاد اشتغال بخش صنعت، معدن و تجارت استان قم در سال ۱۴۰۲، اشتغالزایی برای پنج هزار نفر بود که در جریان آخرین پایش صورت گرفته، مشخص شد بیش از این تعداد یعنی پنجهزار و ۱۷۱ مورد اشتغال در بخشهای یاد شده ایجاد شدهاست.
بخش صنعت در استان قم یکی از نمونههای موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریبا تمام واحدهای تولیدی استان به صورت غیر دولتی و توسط بخش خصوصی اداره میشود.
امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیتهای صنعتی و توسعه کیفی فعالیتها نیز اقدامهای گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهرهوری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیتهای داخلی میباشد که نمونه آن در صنایعی همچون صنعت لوازم خانگی استان قابل مشاهدهاست.
مسئولان قم تاکید دارند از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم با تلاشهای انجامشده افزون بر ۴۰ هزار شغل در این استان ایجاد شد؛ در همین رابطه یکی از رویکردهای مهم مدیریت استان در این بخش، ضمن تثبیت و افزایش فرصتهای شغلی، کاهش نرخ بیکاری به زیر هشت درصد است.
بخش صنعت از جمله حوزههای پرتقاضا برای جذب نیروی کار است، در همین رابطه استفاده از نیروی انسانی ماهر همواره به عنوان یکی از مهمترین عوامل موفقیت واحدهای تولیدی مطرح است که بههمین منظور اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری سایر دستگاههای اجرایی استان موضوع مهم تامین نیروی انسانی مورد نیاز واحدهای تولیدی فعال استان را با جدیت دنبال میکند.
در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
- منبع خبر : خبرگزاری ایرنا/قم