۲ داوطلب مجلس خبرگان در استان زنجان را بشناسید + تصویر
۲ داوطلب مجلس خبرگان در استان زنجان را بشناسید + تصویر

– اخبار استانها – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از زنجان، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفند همزمان با دوازدهمین مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد. بعد از بررسی صلاحیت شرکت کنندگان از سوی شورای نگهبان، بالاخره دو نامزد انتخاباتی برای استان زنجان مشخص شدند و […]

– اخبار استانها –

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از زنجان، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفند همزمان با دوازدهمین مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد. بعد از بررسی صلاحیت شرکت کنندگان از سوی شورای نگهبان، بالاخره دو نامزد انتخاباتی برای استان زنجان مشخص شدند و در همین راستا این دو نامزد انتخاباتی طبق قانون تبلیغات خود را از ۲۵ بهمن ماه آغاز کردند. برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه جزو نخستین تبلیغات انتخاباتی این دو کاندیدای مجلس خبرگان رهبری بود.

حجت‌الاسلام اسماعیل نوری

پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

حجت‌الاسلام اسماعیل نوری زنجانی داوطلب نمایندگی ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری استان زنجان متولد سال ۱۳۲۹ اهل روستای کهریزبیک زنجان و در حال حاضر ساکن قم است. طبق گفته خود قسمت عمده‌ای از اوقات زندگی خود را در استان زنجان سپری کرده است و هدفش از سفر به قم کسب مراتب بالاتر علوم حوزوی بوده است.

نوری دروس مقدماتی را در زادگاهش آموخت و در سال ۱۳۴۴ وارد حوزه علمیه زنجان شد؛ دروس ادبیات عربی و کتاب‌های شرح لمعه، اصول الفقه را در حوزه علمیه زنجان آموخت و در سال ۱۳۵۱ به شهر قم سفر کرد و وارد حوزه علمیه قم شد. در این حوزه علمیه، نوری مشغول آموختن کتاب‌های رسائل، مکاسب، کفایه الاصول شد و در سال ۱۳۵۴ پس از قبولی در امتحانات پایانی دروس سطح حوزه شروع به آموختن دروس خارج (آشنایی با کیفیت استنباط احکام فقهی) کرد.

نوری پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در مدسه عالی تربیتی و قضایی طالب قم که امروز به عنوان دانشگاه قم نامیده می‌شود، مشغول تحصیل شد و پس از گذراندن دوره آن، در پاییز سال ۶۰، به زنجان بازگشت و در مراکز تربیت معلم و دانشگاه‌های زنجان مشغول تدریس شد. نوری مجدداً در سال ۱۳۷۱ برای ارتقای دانش خود به قم بازگشت و ضمن تحصیل در حوزه علمیه قم، در مرکز تربیت معلم آیت‌الله طالقانی که امروز به عنوان دانشگاه فرهنگیان پردس طالقانی نامیده می‌شود، مشغول تدریس شد. نوری امروزه در حوزه علمیه قم مشغول تدریس کتاب فقهی “جواهر کلام” است.

این داوطلب انتخابات مجلس خبرگان در دوره سوم و پنجم از زنجان و همینطور دوره چهارم از قم به‌عنوان داوطلب نمایندگی در انتخابات خبرگان رهبری شرکت کرده بود. وی می‌گوید اگرچه در سه دوره قبل توفیق خدمتگزاری نصیبم نشد اما کنار نکشیده و همواره خود را مدیون محبت مردم عزیز کشورم می‌دانم.

حجت‌الاسلام نوری در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید: ارتباط تنگاتنگی با روحانیت و طلاب زنجانی دارد که حاصل آن حضور در برنامه‌ها و مباحثات و فعالیت‌های مشترک بوده است.

وی خاطرنشان می‌کند: در سال ۷۳ موفق به اخذ مدرک سطح چهار از حوزه علمیه قم شده است. در سال ۷۷ پس از اعلام آمادگی برای نمایندگی مجلس خبرگان رهبری و موفقیت در امتحانات مربوطه به عنوان نامزد نمایندگی دوره سوم از استان زنجان شرکت می‌کند.

حجت‌الاسلام نوری می‌افزاید: بنده بارها از طرف مسئولان به عنوان مدرس نمونه استانی یا کشوری مورد تقدیر قرار گرفتم. حتی تا زمان بازنشستگی به عنوان مدیر گروه آموزشی و پژوهشی معارف اسلامی دانشگاه فرهنگیان قم (مراکز تربیت معلم استان قم) مشغول فعالیت بودم.

نوری می‌گوید: بعنوان یک زنجانی در ارتباط با مردم کوچه و بازار و مجامع علمی و سازمان‌ها و نهادها با مسائل و مشکلات و انتظارات مردم این خطه آشنایی دارم و قبل از ورود به انتخابات به فکر حل برخی از مسائل و دغدغه‌های مردم با همکاری خودشان هستم که به لطف خدا اگر توفیق خدمت یافتم در حوزه ارتباطات مردمی و برنامه‌های مشترک و رونق فعالیت‌های مجامع فرهنگی، اجتماعی و حوزوی در زنجان تلاش خواهم کرد و برای گر‌ه‌گشایی از مشکلات مردم توصیه‌هایی به مدیران و مسئولین محترم استانی ارائه خواهم کرد.

مجلس خبرگان یک نهاد بسیار مهم برای کشور است/ مشارکت حداکثری را باید به دنیا نشان دهیم

حجت‌الاسلام جواد جعفری

پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

حجت‌الاسلام جواد جعفری مدیر سابق حوزه علمیه استان زنجان متولد اول دی‌ماه سال ۱۳۵۰ هجری شمسی در شهرستان زنجان در محله شوقی متولد شده است. وی برادر شهید است و نام پدرش سیف‌الله جعفری مغازه‌دار و از معتمدین بازار زنجان است.

جعفری به خبرنگار تسنیم می‌گوید:  پدر و مادرم، غیر از فرزند شهیدشان، زحمت تربیت پنج پسر و سه دختر را کشیده است. سال اول مدرسه رفتنم مصادف بود با پرشورترین لحظات پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در ایران عزیز لذا چند ماهی بیشتر به دبستان سعادت نرفتم و عملاً تحصیل از کلاس دوم ابتدائی شروع شد. دوره راهنمایی را در مدرسه شهیدمصطفی خمینی زنجان گذراندم. در دوران راهنمایی عضو فعال پایگاه بسیج مسجد محله شدم که با بچه‌های محل شب‌ها برای تأمین امنیت شهر گشت شبانه داشتیم و در مناسبت‌ها به رژه می‌رفتیم.

وی ادامه می‌دهد: تابستان سال ۱۳۶۷ از طرف بسیج عازم جبهه غرب شدم و در شهر کرمانشاه (باختران) با استاد فقیدم حضرت آیت الله حاج شیخ محمد تقی خاتمی رئیس معنوی حوزه علمیه زنجان آشنا شدم. مهرماه همان سال با ارشاد و توصیه ایشان وارد حوزه علمیه مقدسه حضرت ولی عصر(عج) زنجان شدم. به روال معمول حوزه به ترتیب از محضر حجج اسلام شیخ سلطانعلی اصحابی، شیخ توکل بیات، شیخ ابوالفضل مصطفوی ادبیات عرب را آموختم. کتاب شرح معالم (اصول فقه) را در منزل حضرت حجت الاسلام مرحوم حاج شیخ بیوک خاتمی اول صبح درس می‌گرفتم. بسیاری از قسمت‌های کتاب شرح لمعه (علم فقه) را نیز در محضر ایشان تلمذ کردم. مقداری از کتاب اصول مظفر (اصول فقه) را در محضر حضرت آیت الله حاج شیخ محمد اسماعیل صائنی از شاگردان مهم علامه طباطبائی فراگرفتم.

جعفری ادامه می‌دهد: حدود دو سوم کتاب معرفتی رساله الولایه علامه طباطبائی را نیز در محضر ایشان تلمذ کردم. هم‌زمان با دروس حوزه، دوره دبیرستان را به‌شکل شبانه در دبیرستان شهید محمد منتظری زنجان ادامه دادم و در سال ۱۳۷۱ دیپلم تجربی گرفتم. با افتتاح حوزه علمیه امام جعفر صادق(ع) زنجان به آن حوزه منتقل شدیم. بنده مسئول تدارکات پایگاه بسیج طلاب بودم و پایه ششم حوزه را هم در آنجا خواندم. سال ۱۳۷۳ به شهر مقدس قم آمدم و وارد حوزه علمیه مقدسه قم شدم و در مدرسه دارالشفا نزدیک حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها با یکی از دوستان حجره گرفتم. مدت دو سال در حجره بودم. از بدو ورود به قم به دلیل اشتیاق به فلسفه در درس شرح منظومه حاج ملا هادی سبزواری که استاد مرحوم حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد مهدی مهندسی تدریس می‌کردند شرکت کردم و هم زمان با نوارهای صوتی آیت الله حاج شیخ غلام‌رضا فیاضی کتاب بدایه الحکمه و نهایه الحکمه (فلسفه) را خواندم. کتاب رسائل (اصول فقه) را نزد حضرت آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری خواندم و کتاب مکاسب (فقه) را نزد مرحوم حضرت آیت الله قدرت الله وجدانی فخر و آیت الله مسجدجامعی بودم.

وی تشریح کرد: در سال ۱۳۷۵ ازدواج کردم و سه فرزند دارم. در سال ۱۳۷۶ دروس سطح (پایه دهم) تمام شد و وارد درس خارج شدم. خارج فقه را در محضر حضرت آیت الله العظمی حاج سید موسی شبیری زنجانی شروع کردم که تا ۱۳۹۰ (۱۴ سال) ادامه یافت. درس خارج اصول حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ حسین وحید خراسانی را از سال۱۳۷۶ تا ۱۳۸۲ شرکت کردم. همزمان به درس تفسیر قرآن حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالله جوادی آملی نیز می‌رفتم. در ادامه درس‌های فلسفه در سال ۱۳۷۵ شرح اشارات مرحوم بوعلی را در محضر استاد فیاضی خواندم که ادامه تدریس را به استاد حشمت‌پور واگذار کردند و با ایشان ادامه دادم. از همین سال سفرهای تبلیغی خود را آغاز کردم و در ایام ماه مبارک رمضان، محرم و تابستان به شهر زنجان باز می‌گشتم و در مساجد و مدارس تبلیغ می‌کردم.

حجت‌الاسلام جعفری گفت: دو سال نیز کلاس‌های حفظ قرآن برای دانش‌آموزان در حوزه علمیه زنجان برگزار کردیم. سال ۱۳۷۹ به عنوان روحانی کاروان توفیق زیارت عتبات عالیات را یافتم. در سال ۱۳۸۰ که مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم شروع به جذب دانش‌پژوه نمود به دعوت دوستان برای تحصیل به آنجا رفتم و در سال۱۳۸۳ فارغ‌التحصیل شدم. از مهر همان سال در آن مرکزمشغول تدریس شدم که تا ۱۳۹۸ ادامه یافت. در سال ۱۳۸۲ در کلاس‌های حدیث شناسی مؤسسه دارالحدیث قم شرکت کردم و از محضر حجت الاسلام و المسلمین استاد سیدکاظم طباطبائی و حجت الاسلام و المسلمین استاد عبدالهادی مسعودی بهره بردم. دراواخر سال ۱۳۸۳ از طرف مرکز تحقیقاتی آینده روشن (پژوهشکده مهدویت قم) دعوت به همکاری شدم و فعالیت پژوهشی خود را در آنجا آغاز کردم.

به افتخارات علمی حجت‌الاسلام جعفری می‌توان به مقاله جمال یار (اوصاف ظاهری امام عصر) تنها مقاله برگزیده در رشته شخصیت شناسی جشنواره مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۸۲، مقاله امام، تعیین الهی، انتخاب مردم در حدیث رضوی، مقاله برگزیده دومین همایش علمی پژوهشی جلوه‌های معرفتی در مناظرات و بیانات رضوی، زنجان، آبان ۱۳۸۷، پژوهشگر برتر در پنجمین همایش بین المللی دکترین مهدویت در سال ۸۸، پایان نامه سطح چهار حوزه پاسخ به شبهات احمد الکاتب در انحصار ائمه در دوازده امام شایسته تقدیر در کتاب سال حوزه در سال ۱۳۹۰، مدیر برتر پژوهش، در هشتمین همایش بین المللی دکترین مهدویت، تهران سال ۱۳۹۱، کسب رتبه اول در دومین همایش بین المللی تقدیر از آثار تقریبی در مشهد اشاره کرد.

جعفری همچنان تجربه تبلیغی در داخل و خارج کشور را نیز در کارنامه کاری خود دارد که می‌‌توان به حضور در برنامه‌های مختلف صدا و سیما، مساجد داخل و خارج استان و همینطور تبلیغ در کشورهای ترکیه، لبنان، روسیه و ارمنستان اشاره کرد.

مجلس خبرگان حساس‌ترین موقعیت و نقش در کشور را دارد