سید حسن اخوان علوی امروز ۱ دی ماه در جمع خبرنگاران در پارک علم و فناوری استان قم گفت: امروزه در یک جنگ نابرابر اقتصادی و فناوری به سر میبریم و اگر قرار است در این جنگ پیروز شویم باید در ابعاد مختلف، مجهز باشیم. وی افزود: باید با استفاده از فناوری به مقابله با […]
سید حسن اخوان علوی امروز ۱ دی ماه در جمع خبرنگاران در پارک علم و فناوری استان قم گفت: امروزه در یک جنگ نابرابر اقتصادی و فناوری به سر میبریم و اگر قرار است در این جنگ پیروز شویم باید در ابعاد مختلف، مجهز باشیم.
وی افزود: باید با استفاده از فناوری به مقابله با دشمن بپردازیم؛ در برخی مواقع نیز باید حالت تهاجمی به خود بگیریم و این مساله باید فناوری را به قدرتی در اختیار فکر و اندیشه ناب اسلامی و انقلابی و منافع کشور مبدل کند.
وی تصریح کرد: فلسفه وجودی جشنواره امسال در سال رونق تولید، عمل به مبانی مطروحه از سوی مقام معظم رهبری و توجه به اسناد بالادستی که بعضا از سوی ایشان در حوزه علم و فناوری و سند جمع علم و فناوری و اقتصاد مقاومتی و… مورد تاکید قرار گرفته است، می باشد.
رئیس پارک علم و فناوری استان قم با بیان این مطلب که قطار و خط پیشرفت کشور به حرکت در آمده، گفت: سرمایه اولیه ما در این مسیر، مغزافزارها هستند. اگر قرار باشد که پایه اولی قدرت را فناوری تشکیل دهد باید زیست بومی که فناوری در آن شکل می گیرد تقویت شود.
وی با ذکر ۱۱ هدف از برگزاری این جشنواره افزود: تقویت فیلم سازی در حوزه فن آوری، حمایت مادی و معنوی از هنرمندان عرصه فناوری، ارتقای آموزش، تحلیل، تبیین و روش های ساخت انواع فیلم های مستند و غیر مستند برای معرفی و شناسایی نخبگان و صاحبان ایده های جدید، کمک به فرایند تجاری سازی ایده و محصولات دانش بنیان، از جمله اهداف این جشنواره است.
وی گفت: تشویق فیلم سازان جوان به فیلمسازی در این عرصه، آشنایی با شرکتهای دانش بنیان با این بخش، فراهم نمودن بستر مناسب برای فیلم سازان در این عرصه، ارتقای سطح بینش شرکت های دانش بنیان از خدمات سایر شرکت ها از جمله اهداف این جشنواره است.
وی با ذکر این مطلب که فراخوان ارسال آثار امروز به پایان رسیده است، گفت: با تصمیمی که اتخاذ شده است، یک هفته مهلت برای شرکت علاقه مندان تعیین شده است؛ یعنی علاقه مندان تا تاریخ ۷ دی ماه وقت دارند که آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند.
مهلت ارسال آثار تا ۷ دی تمدید شد
حمیدرضا فرج شوشتری پور، معاون فناوری پارک علم و فناوری استان قم به عنوان دبیر این جشنواره نیز در سخنانی گفت: از سال ۹۵ طرح پیشنهادی از سوی پارک علم و فناوری استان قم برای برگزاری ملی فیلم کوتاه نوآوری به وزارت علوم ارایه شد که امسال تصمیم گرفتیم این جشنواره را به شکل استانی و در قالب یکی از طرح های اقتصاد مقاومتی در استان برگزار کنیم.
وی افزود: بر این اساس شورای برنامه ریزی در جشنواره تشکیل و ۳ کمیته راه اندازی شد؛ به علاوه یک دبیرخانه که فعالیت های دریافت آثار را مدیریت می کرد. فراخوان جشنواره از ۴ شهریورماه آغاز شد و تا ۳۰ آذرماه ادامه داشت و تا کنون ۱۰۳ اثر به دست ما رسیده است.
وی با اشاره به حضور ۱۲ اثر از شهرستان ها گفت: این درحالی است که جشنواره به شکل استانی برگزار می شود. پس از تمدید جشنواره علاقه مندان تا تاریخ ۷ دی ماه می بایست آثار خود را به جشنواره ارسال کنند.
وی با ذکر این مطلب که تمامی فیلم هایی که به تایید هیئت داوران برسد به اکران عمومی در می آید، تصریح کرد: پیش از مراسم اختتامیه که در ۲۹ بهمن ماه در قم برگزار می شود، آثار طی دو روز در روزهای ۲۷ و ۲۸ آذرماه به اکران عمومی در می آید؛ در حاشیه این برنامه نیز کارگاه تخصصی به منظور آموزش جوانان در عرصه فیلم سازی برگزار می شود.
آثار طی دو روز در روزهای ۲۷ و ۲۸ آذرماه به اکران عمومی در می آید؛ در حاشیه این برنامه نیز کارگاه تخصصی به منظور آموزش جوانان در عرصه فیلم سازی برگزار می شود.
در ادامه نشست، محمدکاظم رضوانی مسئول امور سینمایی و سمعی بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در سخنانی با اشاره به فعالیت موفق موسسه رسانه ای و سینمایی در بدنه پارک علم و فناوری استان قم به عنوان یکی از نادرترین موسسات فناوری در سطح کشور گفت: خوشبختانه رسانه سینما در خاکریزهای مختلف برای دفاع از کشور و انقلاب حضور دارد.
رضوانی اظهارکرد: برای اولین بار در استان قم این جشنواره شکل گرفته است و با توجه به نحوه مشارکت و تعداد آثار، شرایط بسایر خوبی دارد؛ تیم تخصصی هیئت داوان نیز پس از اتمام مهلت ارسال آثار به داوری خواهند پرداخت و در نهایت فیلم های برگزیده به اکران عمومی خواهند رسید.
وی گفت: قرار است که کاروان های اکران عمومی در سطح کشور و در پارک های علم و فناوری استان ها به راه بیافتد تا زمینه ملی شدن این جشنواره در سطح کشور فراهم شود. بخش مستند با توجه به اینکه با واقعیت ارتباط دارد فیلمهایی اثربخش در ارایه توانمندی های جوانان کشور در عرصههای مختلف به خصوص فناوری به نمایش می گذارد.
رضوانی بیان کرد: بخش تبلیغات و رپراتژهای آگهی، کلیپهای تبلیغاتی، بخش انیمنشن موشن گرافیک، بخش های جنبی آماتور و حرفه ای و بخش موبایلی و بخش ویژه شامل شهدای فناوری و وقف و بخش ویژه از جمله بخشهای این جشنواره است.انتهای پیام