در یکصد و چهاردهمین جلسه شورای شهر قم چه گذشت
در یکصد و چهاردهمین جلسه شورای شهر قم چه گذشت

– اخبار استانها – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، سید مرتضی سقاییان‌نژاد امروز در یکصد و چهاردهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید زین‌الدین برگزار شد، توانمندسازی سازمان اتوبوس‌رانی به‌عنوان مهم‌ترین ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر قم را یکی از اولویت‌های مهم […]

– اخبار استانها –

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، سید مرتضی سقاییان‌نژاد امروز در یکصد و چهاردهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید زین‌الدین برگزار شد، توانمندسازی سازمان اتوبوس‌رانی به‌عنوان مهم‌ترین ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر قم را یکی از اولویت‌های مهم شهرداری دانست و اظهار داشت: در تلاش هستیم با خرید و اورهال کردن اتوبوس‌ها، سطح خدمت‌رسانی را در حد مطلوب ارتقا دهیم.

وی از موافقت وزیر کشور بر واگذاری ۲۵ دستگاه اتوبوس خبر داد و افزود: خوشبختانه در سفر اخیر وزیر کشور موافقت واگذاری ۲۵ دستگاه اتوبوس قبلاً خریداری‌ شده گرفته شد.

شهردار قم اجرا نشدن طرح خرید ون‌ها را به علت دیر ابلاغ شدن دستورالعمل وزارت کشور عنوان کرد و گفت: در تلاش هستیم تا ۱۰ روز آینده دستورالعمل بهره‌برداری ون‌ها را نیز به شورا تقدیم کنیم، اما این تأخیر به علت عدم ابلاغ دستورالعمل وزارت کشور به همه شهرداری‌ها بود.

  مدیریت شهری قم دغدغه اجرای برنامه‌های فرهنگی دارد  

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید احمد طباطبایی‌نژاد نیز در این جلسه در زمان بررسی تفریغ بودجه سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قم از کمبود نیرو گلایه کرد و اظهار داشت: متأسفانه در پنج سال گذشته نه‌ تنها سازمان نیروی جدیدی جذب نکرده، بلکه با کاهش نیروی انسانی نیز روبه‌رو بوده‌ است.

وی عدم تحقق برنامه‌های فرهنگی و شهروندی سازمان را موردتوجه قرارداد و افزود: با وجود بودجه، اما به خاطر کمبود نیروی انسانی نمی‌توانیم بخشی از برنامه‌های خود را اجرایی کرده و با عدم وصول بودجه مواجه هستیم.

سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قم، خواستار توجه شورای شهر قم به تأمین نیروی موردنیاز سازمان شد و ابراز کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی یکی از اولویت‌های مدیریت شهری است، اما زیرساخت لازم برای اجرایی شدن این مهم هنوز فراهم نشده و با شرایط ایده آل فاصله داریم.

  سامانه سوخت‌گیری سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم در کشور کم‌نظیر است  

همچنین علی نیک به سیستم سوخت‌گیری ناوگان اتوبوس‌رانی شهرداری قم اشاره کرد و اظهار داشت: سیستم سوخت‌گیری در ناوگان اتوبوس‌رانی قم یکی از کارآمدترین سیستم‌ها در کشور است.

وی سازوکار سوخت‌گیری اتوبوس‌ها را در کشور موردبررسی قرارداد و افزود: در شهرداری کلان‌شهرها اتوبوس‌ها به سامانه سیپاد متصل شده و کارت سوخت در اختیار رانندگان قرار می‌گیرد که چالش‌های زیادی را برای سازمان و محاسبه هزینه‌ها ایجاد کرده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم تصریح کرد: در سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم، سوخت‌گیری زیر نظر سازمان و به‌صورت کلی انجام می‌شود و میزان سوخت نیز بر اساس پایش محاسبه می‌شود.

وی در پایان یادآور شد: سامانه محاسبه میزان سوخت موردنیاز و هزینه آن در سازمان اتوبوس‌رانی قم در کشور کم‌نظیر بوده و کمترین خطای محاسباتی را دارد.

  دشمنان با اقدامات تروریستی نمی‌توانند اعتماد بین مردم و نظام را از بین ببرند  

محسن محرری نیز ضمن گرامیداشت یاد شهدا و محکوم کردن فاجعه تروریستی کرمانف اظهار داشت: روز ۱۹ دی روز بیعت دوباره با مقام عظمای ولایت بوده و روز سربلندی برای مردم قم در تاریخ است.

وی خاطرنشان کرد: به‌زودی شاهد انتقامی واقعی از دشمنان و عاملان کشته شدن مردم مظلوم کرمان خواهیم بود و این در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری به‌زودی محقق خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: دستگاه‌های امنیتی و انتظامی در حالی بررسی حادثه تروریستی کرمان بوده و با عاملان این حادثه برخورد خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد: امنیت و عزت ایران دائمی است و هیچ دشمنی نمی‌تواند اعتماد بین مردم و نظام جمهوری اسلامی را با حملات تروریستی از بین ببرد.

  اتوبوس‌های شهری قم تا سال آینده به ۳۰۰ دستگاه می‌رسد  

رضا خانه‌زاد یزدی در این جلسه توسعه ناوگان اتوبوس‌رانی را یکی از اولویت‌های شهرداری عنوان کرد و اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۲۰۰ دستگاه اتوبوس فعال و ۴۰ دستگاه رزرو آماده‌ به‌کار در سازمان وجود دارد.

وی از پیگیری تأمین ۴۹ دستگاه اتوبوس قبلاً خریداری‌شده خبر داد و افزود: با توجه به مصوبه شورای شهر، به‌زودی تعدادی دستگاه اتوبوس برای سازمان با اعتباری بالغ‌ بر ۱۶۰ میلیارد تومان خریداری‌شده و به ناوگان اضافه می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم تصریح کرد: در حال حاضر نیز ۲۴ دستگاه در مرحله اورهال بوده و تا سال آینده ۳۰ دستگاه دیگر نیز زیر نظر سازمان اتوبوس‌رانی در قم اورهال می‌شود.

وی تعداد اتوبوس‌ها ناوگان حمل‌ونقل عمومی را تا سال آینده حدود ۳۰۰ دستگاه اعلام کرد و گفت: باید در نظر داشته باشیم که با افزایش اتوبوس‌ها هزینه‌های جاری سازمان نیز افزایش پیدا خواهد کرد و برای این موضوع نیز باید تدابیری اندیشیده شود.

خانه‌زاد یزدی در پایان خاطرنشان کرد: با این تعداد اتوبوس خدمات‌رسانی به مردم در شرایط نسبتاً خوبی قرار خواهد گرفت و امیدواریم در کمترین زمان به شرایط مطلوبی در تعداد اتوبوس‌ها و کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس‌ها برسیم.