حافظان امنیت به خوبی توانستند نقشه ترویست‌ها را خنثی کنند
حافظان امنیت به خوبی توانستند نقشه ترویست‌ها را خنثی کنند
آیت‌الله سید هاشم حسینی‌بوشهری، امام جمعه قم گفت: در ماه‌ها و هفته‌های اخیر شاهد عملکرد خوب حافظان امنیت کشور در مبارزه با گروه‌های تروریستی بودیم که موجب خنثی شدن نقشه دشمن برای هدف قرار دادن چهار استان شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، آیت‌الله سید هاشم حسینی‌بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه امروز که در مصلی قدس قم برگزار شد، اظهار کرد: در آستانه اربعین قرار داریم و علی‌رغم میل دشمنان، عزاداری امسال باشکوه‌تر از سال گذشته برگزار شد و عاشقان اباعبدالله حسین (ع) پای کار آمدند و به دشمنان، قاطعانه و عاشورایی پاسخ نه دادند.

بانک داری بدون ربا نباید محدود به بانک‌های دولتی و قرض‌الحسنه‌ها باشد

وی با اشاره به روز بانکداری اسلامی گفت: در سال ۱۳۶۲ قانونی با عنوان بانکداری بدون ربا تصویب شد، کاش تصویب کنندگان دنباله کار را می‌گرفتند، تا امروز بانک‌های بدون ربای ما محدود به تعدادی از بانک‌های دولتی و قرض الحسنه‌ها نمی‌شد.

امام جمعه قم ادامه داد: آیاتی که در رابطه با ربا وجود دارد بسیار تکان دهنده است و در این آیات ربا را جنگ با خدا دانسته است؛ربا فقط اختصاص به بانک‌ها ندارد بلکه متوجه اشخاص هم هست که شغل خود را ربا قرار دادند.

وی با اشاره به هفته دولت بیان کرد: رهبری حکیم و دلسوزی داریم که به جا تشویق می‌کنند و به جا هشدار می‌دهند؛ ایشان در دیدار با هیات دولت، برای دولت و رئیس جمهور سنگ تمام گذاشتند و بیان کردند من نسبت به همه دولت‌ها حمایت و کمک داشتم و نسبت به شما هم تقدیر و تنبیه می‌کنم.

خطیب جمعه قم ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بیان کردند در این دو سال در بخش صنعت، سیاست خارجی، اقتصادی و… گام‌های بلندی برداشته شده و کارهای بنیادی صورت گرفته است که نتیجه آن‌ها ممکن است امروز و فردا مشخص نشود و برای مردم پنهان بماند.

وی با بیان اینکه این یک رهبر حکیم است که فقط تشویق و تنبیه نمی‌کند بلکه توصیه هم می‌کند، افزود: ساده زیستی رئیس جمهور، مواضع انقلابی رئیس جمهور، روحیه جهادی، به کار گرفتن جوانان در کابینه و دستگاه‌های اجرایی، سیاست خارجی و ارتباط با همسایگان، حضور در پیمان‌های بزرگ بین‌الملی و منحصر نکردن ارتباط ما با دنیا غرب از جمله تشویق‌های رهبر معظم انقلاب بود.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب در این دیدار بیان کردند که ارتباط با همسایگان را می‌ستایم و با هیچ همسایه‌ای نباید مناقشه داشته باشیم و اگر مناقشه‌ای باشد باید آن را تبدیل به همکاری کنیم.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه اقتصاد و فرهنگ از توصیه‌های رهبر معظم انقلاب در این دیدار بود، بیان کرد: معیشت مردم موضوع اقتصادی و ناهنجاری‌های اجتماعی موضوع فرهنگی است.

خنثی شدن نقشه تروریستی دشمن در ۴استان‌ با عملکرد مطلوب حافظان امنیت

امام جمعه قم ادامه داد: در ماه‌ها و هفته‌های اخیر شاهد عملکرد خوب حافظان امنیت کشور در مبارزه با گروه‌های تروریستی بودیم،که موجب خنثی شدن نقشه دشمن برای هدف قرار دادن چهار استان شد.

وی عنوان کرد: اخیرا صهیونیست‌ها با عوامل نفوذی سعی کرده بودند که قدرت موشکی ما را از کار بیندازند و نقطه قوت ما را به نقطه ضعف تبدیل کنند؛ اما به فضل الهی مثل همیشه دشمن ناکام ماند.

آیت‌الله حسینی‌بوشهری در خطبه اول عنوان کرد: امیرالمومنین (ع) خطاب به مردم می‌فرماید: نسبت به احسان‌ها و نعمت‌هایی که خدای متعال که به شما ارزانی داشته است و آزمایش‌هایی که متوجه شما است خدا را در نظر بگیرید چه نعمت‌هایی که خداوند مخصوص شما قرار داده است و به رحمت خودش شما را مورد عنایت قرار داده است.

وی در رابطه موانع سعادت گفت: تکذیب پیامبران الهی، عدم توجه به تعالیم پیامبران، اعراض از یاد خدا، بدعت گذاری در دین و ظلم کردن به خدا، خود و دیگران از جمله موانع انسان برای رسیدن به سعادت است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه میزان زشتی گناهان به خاطر میزان ظلمی است که در آن وجود دارد، بیان کرد: غفلت از دیگر عوامل رسیدن به سعادت است.  وی با بیان اینکه غفلت از خدا سبب می‌شود که فرد از خودش هم غافل ‌شود، تصریح کرد: سرآمد دردها و بیماری‌های بشر و زمینه همه گناهان آنجایی است که انسان دچار غفلت می‌شود.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه با اشاره به اینکه غفلت به معنای امر پوشیده و ناشناخته است، اظهار کرد: غفلت یعنی مسئله‌ای سبب می‌شود مسئله‌ای دیگر از انسان پوشیده ‌شود؛ مثلا سرگرم دنیا می‌شود و یاد خدا از او پوشیده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه غفلت، جایی است که ذکر و یاد در آن جا نیست، اضافه کرد: شخصی مسیحی به نام شمعون لاوی خدمت پیامبر (س) می‎رسد و از علائم غافلان سؤال می‌کند، پیامبر (ص) پاسخ می‌دهند: «اَمَّا عَلامَهُ الغَافِلِ فَاَرْبَعَهٌ: اَلْعَمَی وَ السَّهْوُ وَ اللَّهْوُ وَ النِّسْیَان؛ نشانه‌های غافل چهار چیز است: نابینایی (بستن چشم بر روی حقایق)، سهو، لهو و نسیان.»

 

  • منبع خبر : خبرگزاری فارس