به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، علی موحدی با اشاره به برنامهریزی صورت گرفته برای راهاندازی طبقات سوم و چهارم مجتمع تجاری امین اظهار کرد: طبقات سوم و چهارم این مجتمع در حال حاضر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و همزمان با راهاندازی طبقات منفی یک، منفی دو، همکف پایین و همک بالا، اتمام عملیات اجرایی طبقه سوم و چهارم در دستور کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: طبقه چهارم این مجتمع به بزرگترین فودکورت ایران اختصاص داد شده که برای طراحی داخلی در مرحله عقد قرارداد با پیمانکار هستیم.
مدیر مجتمع تجاری امین در خصوص طراحی صورت گرفته برای طبقه سوم این مجتمع تجاری به وسعت ۴ هزار مترمربع گفت: در حالی که متراژ واحدهای تجاری در طبقات دیگر ۱۲ و ۲۴ متر مربع است، قرار بر این شده که واحدهای تجاری بزرگ با متراژهای بالای ۱۰۰ متر در این طبقه طراحی و اجرا شود.
وی اظهار کرد: این واحدها به برندهای مطرح ایرانی و بینالمللی اختصاص خواهد یافت و در این زمینه نیز درخواستهایی داشتهایم که در حال بررسی کیفیت این برندها برای واگذاری واحدها هستیم.
وی تصریح کرد: پیگیریهای بسیاری از سوی اصناف و اتحادیه صنفی برای بهرهمندی از ظرفیتهای تجاری این مجتمع صورت گرفته و امیدواریم بتوانیم به بهترین شکل بستر مناسبی را برای استفاده از شهروندان مهیا کنیم.
ساخت مجتمع امین به پشتوانه ۶۰ سال احداث پاساژهای تجاری در قم و تهران
پس از اقدامات صورت گرفته برای راهاندازی این مجتمع از سال ۹۵، در حال حاضر طبقات هم کف پایین و هم کف بالا به اتمام رسیده و طبقات منفی یک و منفی دو نیز ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و از ۶۸۰ واحد این مجتمع تجاری، ۴۸۰ واحد آماده تحویل شده است.
اما اگر نگاهی به کارنامه کاری مالک این مجتمع تجاری یعنی مرحوم موحدی داشته باشیم، احداث ساختمانهای متعدد از جمله راهاندازی ۶ مجتمع تجاری در شهرهای قم و تهران که سالیان طولانی مردم از آنها بهرهمند شدهاند به چشم میخورد.
مجتمع تجاری قائم قم با ۱۴۰ باب واحد تجاری در سال ۱۳۴۸، مجتمع تجاری حجت (کویتی ها) واقع در خیابان جمهوری تهران با ۲۰۰ باب واحد تجاری در سال ۱۳۵۲ و مجتمع تجاری حجت واقع در خیابان ۱۹ دی قم با ۴۴۰ باب واحد تجاری در سال ۱۳۵۵ از جمله مجتمعهای تجاری ساخته شده توسط مرحوم موحدی هستند.
همچنین این فعال تجاری و اقتصادی خوشنام که اکنون علی موحودی فرزند وی عهدهدار مدیریت مجتمع امین است، مجتمع تجاری قدس واقع در خیابان ارم قم با ۳۰۰ واحد تجاری را در سال ۱۳۶۰، مجتمع تجاری بوعلی سینا واقع در بازار قم با ۳۰۰ واحد تجاری را در سال ۱۳۷۲ و مجتمع تجاری حجت (جدید) واقع در خیابان جمهوری تهران با ۲۰۰ واحد تجاری را در سال ۱۳۸۰ احداث کرده است.