خدمت رسانی ۳۱۳ موکب از ۲۰ استان در نیمه شعبان در جوار مسجد مقدس جمکران
خدمت رسانی ۳۱۳ موکب از ۲۰ استان در نیمه شعبان در جوار مسجد مقدس جمکران
ابراهیم صدوقی دبیر ستاد مردمی اجتماعات مهدوی گفت: ۳۱۳ موکب از 20 استان کشور در روز نیمه شعبان در جوار مسجد مقدس جمکران به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، ابراهیم صدوقی در نشست خبری جشن های بزرگ نیمه شعبان با عنوان جشن های «روز امید» در سالن اداری مسجد مقدس جمکران اظهار داشت: اقداماتی از سوی مسجد و ستاد تسهیلات برای حضور زائران طراحی شده است که این اقدامات در دو حوزه داخل و خارج از مجد مقدس جمکران تمرکز دارد.
دبیر ستاد مردمی اجتماعات مهدوی افزود: رهبر انقلاب اسلامی از مسجد مقدس جمکران به نام پایگاه عظیم تشیع نام برده‌اند که محوریتی را در حوزه های مهدویت دارد که با دو رویکرد مرجعیت عبادی و مرجعیت مهدوی و محل نشر مهدویت به خدمت می‌پردازد.
وی تصریح کرد: علی‌رغم اینکه امکانات پاسخگوی همه نیازها نیست، اما اقبال مردم هر سال از این مکان مقدس بیشتر می‌شود، در این راستا ۶۰ موکب در داخل مسجد و ۳۱۳ موکب از ۲۰ استان کشور در روز نیمه شعبان در داخل و جوار مسجد مقدس جمکران و رینگ اصلی و بلوار پیامبراعظم(ص) به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.
صدوقی بیان کرد: ۴ هزار خادم افتخاری خانم و آقا درمسجد مقدس جمکران به زائران خدمت‌رسانی خواهند کرد، در سال جاری نیز شهرداری قم پیرامون خدمت به زائران ۱۱ کمیته و ۹ ستاد اجرایی راه‌اندازی کرده است.
وی عنوان کرد:همچنین یکی از اقدامات، آماده‌سازی ۱۸۰ هکتار پارکینگ برای زائرانی است که با خودرو برای نیمه شعبان در قم حضور پیدا می‌کنند، البته توصیه ما به شهروندان در این ایام، استفاده از حمل و نقل عمومی در کاهش ترافیک است.
دبیر ستاد مردمی اجتماعات مهدوی افزود: در جهت خدمت به زائران ۱۴۶۸ چشمه سرویس بهداشتی برای نیمه شعبان آماده و ۶۰ چشمه سرویس بهداشتی سیار نیز در بیرون مسجد راه‌اندازی می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: نگاه ویژه ملی و حمایت مسئولان از مراسم نیمه شعبان امری ضروری است و در این باره بودجه‌ای باید تعریف شود.
صدوقی در مورد پیش‌بینی‌های صورت گرفته گفت: معاون وزیر کشور و شهرداری منطقه ۲۱ تهران همزمان با جشن‌های نیمه شعبان به زائران مسجد مقدس جمکران خدمت‌رسانی می‌کنند و ۲۵۰ پاکبان از تهران به ارائه خدمت در مسجد مقدس جمکران می‌پردازند.
وی ادامه داد: همچنین وزارت‌خانه‌ها پای کار بیایند و سازمان اوقاف و اداره ورزش و جوانان و آموزش و پرورش اماکن خود را برای برگزاری مراسم جشن‌های نیمه شعبان در اختیار مسجد مقدس جمکران قرار دهند.
در ادامه نشست، حجت‌الاسلام یاسین حسین‌آبادی معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران اظهار داشت: قم قطب فرهنگی کشور بوده و نقش تربیتی قم در آخرالزمان و پناهگاه آن مورد توجه است و در ورایات آمده وقتی فتنه شهرها را فرا گرفت بر شماست که به قم بروید، قم حرم اهل بیت(ع) و شهر قیام و اقامه و تربیت، حوزه علمیه و ام القرای جهان اسلامی است.
وی بیان کرد: روز نیمه شعبان روز امید مستضعفین، صالحین و مجاهدهین است و با توجه به جایگاه مسجد مقدس جمکران و اینکه نیمه شعبان به نام قم گره خورده و با توجه به علاقه و ارادت ویژه مردم به امام زمان(عج) باید بهترین استفاده را از این مراسم ببریم.
حجت‌الاسلام حسین‌آبادی تصریح کرد: از مسئولان می خواهیم که زیرساخت های لازم برای حضور زائران به شهر مقدس قم به مناسبت نیمه شعبان فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: باید با کم کردن هزینه اسکان و غذا شرایط را برای حضور زائران به قم و مسجد مقدس جمکران فراهم کنیم، “مهدویت” دکترین وحدت بخش است و نیمه شعبان بهترین فرصت و بالاترین ظرفیت برای حضور مردم را دارد.
معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران عنوان کرد: برنامه های مسجد جمکران به مناسبت ایام شعبان از ۲۷ بهمن ماه آغاز خواهد شد و اجتماع ۱۰ هزار نفری حاج قاسم با عنوان سلام فرمانده ۲ در مسجد اجرا شد و اولین اجرای این سرود ساعت ۱۶ روز نیمه شعبان انجام می‌شود.
وی گفت: همچنین روزهای یکم و دوم اسفندماه سرود سلام فرمانده ۲ با حضور ۱۰ هزار نوجوان از قم و ۱۴ استان کشور در سه موقعیت مختلف همخوانی شد و روز جمعه این سرود در شبکه سه رونمایی می شود و نخستین اجرای میدانی این سرود عصر نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران با اجرای روحی برگزار می شود.
حجت‌الاسلام حسین‌آبادی افزود: مسجد جمکران مکانی برای بهره مندی مردم است و بیش از ۲۰ میلیون زائر در طول سال در این مسجد حضور پیدا می کنند و باید از این ظرفیت در راستای تبلیغ و ترویج معارف دینی بهره ببریم.
وی تصریح کرد: احیای شب نیمه شعبان امسال در سراسر کشور در مساجد و امام زادگان و مسجد مقدس جمکران برگزار می شود، حجت‌الاسلام پناهیان سخنران این مراسم است و سید مهدی میرداماد مدیجه‌سرایی می‌کند و دعای کمیل نیز توسط عباس حیدرزاده قرائت می‌شود.