به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، حسین شعبان زاده با بیان اینکه در حال حاضر ۵۲ پل عابر پیاده در سطح شهر قم نصبشده که ۱۳ مورد از آنها مکانیزه هستند، افزود: مکانیزه سازی پلهای عابر پیاده در چند سال گذشته همیشه در برنامههای جاری مدیریت شهری بوده که به خاطر نوسانات بازار و عدم جذابیت برای سرمایهگذاران، با بیمیلی آنها همراه شده است.
وی با اشاره به جمعآوری پل مکانیزه میدان شهید مطهری بیان کرد: این پل به خاطر ادامه عملیات عمرانی محدوده میدان و مجاورت مستقیم آن جمعآوری شد تا فضای کافی برای بهرهبرداری از ایستگاه مترو در این نقطه از شهر ایجاد شود.
مدیرعامل سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری قم اظهار داشت: تا پایان سال ۶ مورد از پلهای عابر پیاده معمولی در نقاط پرتردد بهخصوص در محدوده مراکز درمانی، مکانیزه خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه شهروندان تمایل و علاقه چندانی برای استفاده از پلهای غیرمکانیزه از خود نشان ندادهاند، تصریح کرد: بخشی از این پلها هماکنون به محل تبلیغات مراکز مختلف تجاری و اقتصادی تبدیلشده و کارکرد اصلی خود را از دست دادهاند.
آرامسازی، شاهکلید کاهش تصادفهای شهری
شعبان زاده، آرامسازی ترافیکی را راهکار مهم در مدیریت مطلوب ترافیک و عبور از عرض خیابان برای عابران پیاده و همچنین کاهش تصادفهای شهری دانست و گفت: در نگاه کلان و کارشناسی، نصب پل در هر نقطهای که تقاضا برای آن وجود دارد امر معقولی به خاطر عوارض جانبی آن برای کسبه و بازاریان، معارضین محلی، اشراف به حریم زندگی برخی از شهروندان و هزینههای بالای اجرای آن، نیست.
وی ادامه داد: آرامسازی ترافیکی شاهکلید اصلی در محورهای پرتردد شهری است که میتواند در قالب طرحهای مختلفی مانند اجرای نقوش استاندارد، افزایش سرعت کاهها و چراغدار کردن تقاطعهای شهری انجام گیرد.
مدیرعامل سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری قم بابیان اینکه برای مکانیزه کردن هر پل عابر پیاده افزون بر ۴ میلیارد تومان و نصب آسانسور نیز ۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، افزود: طی ماههای اخیر ۲ آسانسور در پلهای عابر پیاده بلوار عمار یاسر نصبشده که با استقبال شهروندان مواجه شده است.
- منبع خبر : روابط عمومی شهرداری قم