مرتضی حیدری در نشست خبری ستاد انتخابات استان که عصر امروز در استانداری قم برگزار شد، گفت: طبق قانون ثبت نام از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی از فردا آغاز می‌شود و متقاضیان می‌توانند از ۱۰ تا ۱۶ آذرماه برای ثبت نام مراجعه کنند، داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان نیز می‌توانند از ۱۵ تا ۲۱ آذر […]

مرتضی حیدری در نشست خبری ستاد انتخابات استان که عصر امروز در استانداری قم برگزار شد، گفت: طبق قانون ثبت نام از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی از فردا آغاز می‌شود و متقاضیان می‌توانند از ۱۰ تا ۱۶ آذرماه برای ثبت نام مراجعه کنند، داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان نیز می‌توانند از ۱۵ تا ۲۱ آذر در ساعات اداری برای ثبت نام مراجعه کنند.

وی ادامه داد: ابلاغیه قطعی ارسال نشده است اما با توجه به جمعیت و تجارب گذشته، تعداد ۷۰۰ شعبه رای گیری برای انتخابات امسال پیش‌بینی می‌شود، داوطلبان نیز باید حائز شرایط قطعی شرکت در انتخابات باشند.

رییس هیئت اجرایی ستاد انتخابات استان بیان کرد: این دوره از انتخابات بسیار حساس است و همه باید برای حضور حداکثری مردم در انتخابات تلاش کنند، چرا که انقلاب اسلامی انقلابی مردمی و متکی به رای مردم است.

فرماندار قم گفت: معمولا ۶۰ درصد جمعیت هر منطقه‌ی انتخاباتی در انتخابات شرکت می‌کنند.

در ادامه جلسه محسن بهشتی‌پور، رییس هیئت بازرسی ستاد انتخابات استان عنوان کرد: هیئت بازرسی ستاد انتخابات استان همزمان با آغاز ثبت نام داوطلبان انتخابات کار خود را آغاز می‌کند، افراد دارای صلاحیت به وزارت کشور معرفی شده و هیئت بازرسی استان و شهرستان تشکیل شده است.

معاون هماهنگ کننده امور عمرانی استانداری گفت: ابلاغیه قطعی ارسال نشده است اما پیش‌بینی می‌شود طبق اصول گذشته، هر صندوق یک بازرس، هر ۱۰ صندوق یک سربازرس و هر منطقه انتخاباتی یک بازرس ویژه خواهد داشت.

بایسته‌های ائتلاف انتخاباتی چیست؟

در ادامه جلسه، مرتضی بابایی مدیر کل دفتر امور سیاسی و انتخابات استانداری بیان کرد: در استان ۴۸ حزب در قالب شعبه و حدود ۳۰ حزب در قالب دفتر فرعی فعالیت می‌کنند، با این تفاوت که احزاب شعبه از طریق استانداری و احزاب دفتر فرعی از طریق فرمانداری خود را به ثبت رسانده است، احزابی که به صورت گروهی قصد فعالیت انتخاباتی دارند باید از طی نامه‌ای اسامی خود را برای ثبت ارسال کنند تا ائتلاف و فعالیت گروهی‌شان قانونی تلقی شود.

انتهای پیام