– اخبار استانها – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان ظهر امروز به ریاست بهرام سرمست استاندار قم و با حضور احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی، حجتالاسلام ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی و جمعی از […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان ظهر امروز به ریاست بهرام سرمست استاندار قم و با حضور احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی، حجتالاسلام ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استان در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد.
استان قم با کمبود جدی فضای آموزشی روبروست
در این جلسه عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر رفع مشکلات فضای آموزشی استان قم اظهار داشت: باید شهرداری متولی تملک، یک سری زونهایی که نیازمند تخریب و بازسازی هستند بشود و از طریق دیون دولت، قطعاتی را برای مناطق محروم قم در نظر گرفته شود.
احمد امیرآبادی فراهانی یکی از وظایف دولت تأمین زمین لازم برای اختصاص به زمینهای آموزشی عنوان کرد و گفت: متأسفانه استان قم با مشکل جدی کمبود فضای آموزشی بهویژه در برخی مناطق مانند پردیسان و شهرک انسجام روبرو است.
تحصیل ۴۰ هزار دانش آموز اتباع خارجی در قم
در ادامه جلسه فرماندار قم با بیان اینکه استان قم با کمبود ۹۷ مدرسه نسبت به میانگین کشوری بااعتباری بالغبر ۵۰۰ میلیارد تومان روبرو است، اظهار داشت: در اختصاص زمین شورای شهر قم در حال همکاری است.
مرتضی حیدری افزود: تعیین اولویتهای اضطراری، استفاده از ظرفیت خیرین و استفاده از مدارس تعطیلشده یا املاک معطلمانده اقداماتی هستند که میتوان در جهت رفع کمبود فضای آموزشی انجام داد.
وی تعداد دانش آموزان اتباع استان قم را ۴۰ هزار دانشآموز عنوان و ادامه داد: برخی از مدارس سه کلاسه هستند، اگر این مدارس در اولویتها تعیین شود میتوان از خیرین برای تأمین کمبود فضای آموزشی کمک گرفت.
استاندار قم: با کمبود جدی فضای آموزشی و کادر آموزشی روبهرو هستیمسرانه فضای آموزشی در مشهد کمتر از استاندارد رایج استقصه تکراری کمبود فضای آموزشی و فرسوده بودن مدارس در کردستاناختصاص ۴۶ قطعه آموزشی در منطقه پردیسان قم برای احداث مدرسه
سپس مدیرکل را ه و شهرسازی استان قم اظهار داشت: ۴۶ قطعه آموزشی در منطقه پردیسان قم وجود دارد که از این تعداد، ۷ قطعه به آموزش و پروش دادهشده است، الآن ۳۹ قطعه آموزشی در منطقه پردیسان وجود دارد که فریز شده و قرار شده آنها را در اختیار آموزشوپرورش قرار دهیم.
حسن صبوری با بیان اینکه طبق قانون باید واگذاری زمانی صورت بگیرد که قیمت تمامشده زمین پرداخت شود، افزود: در محدود شهرک انسجام و روبروی دانشگاه قم باید فضاهای آموزشی لازم پیشبینی شود.
وی با پیشنهاد اینکه باید تغییر کاربری آموزشی به سایر کاربریها در استان قم ممنوع اعلام شود، ادامه داد: وقتی در شورای شهر و شهرداری توافقاتی انجام میشود، کمیسیون ماده ۵ را در عمل انجامشده قرار میدهد.
در پایان جلسه، امانی معاون هماهنگی برنامهوبودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان قم با اشاره به تهیه برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی استان قم اظهار داشت: بر این اساس، تعداد ۸۵ روستا در قم مشخص شد که در هرسال برای ۱۷ روستا این مطالعات انجام شود.
وی افزود: با توجه به اینکه کل روستاهای بالای ۲۰ خانوار تعداد ۱۳۲ روستا میشود، بنابراین مقرر شد این مطالعات را برای کل روستاهای بالای ۲۰ خانوار انجام شود، همچنین مقرر شد برای بخش سلفچگان که ۲۵ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد مطالعات صورت بگیرد.