به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،عباس ذاکریان معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: آخرین طرح جامع حملونقل شهری قم مربوط به سال ۸۶ بود و با توجه به تغییرات در شبکه معابر نیاز به بازنگری پیدا کرد. ذاکریان ادامه داد: اواخر سال ۹۶ بازنگری این […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،عباس ذاکریان معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: آخرین طرح جامع حملونقل شهری قم مربوط به سال ۸۶ بود و با توجه به تغییرات در شبکه معابر نیاز به بازنگری پیدا کرد.
ذاکریان ادامه داد: اواخر سال ۹۶ بازنگری این طرح با انتخاب یک مشاور از بخش خصوصی کلید خورد و آماربرداری مفصل انجام شد که کل قرارداد ۱۸ ماهه میباشد.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم اضافه کرد: طرح جامع حملونقل شهری قم، یک سند بالادستی محسوب شده و مباحث مربوط به حملونقل شهری را تعیین تکلیف کرده و از اعمال کارهای سلیقهای جلوگیری میکند.
ذاکریان بابیان اینکه طرح جامع حملونقل شهری قم پس از تهیه، باید به تصویب شورای ترافیک استان و شورای عالی ترافیک کشور برسد گفت: در صورت عمل به این نقشه بسیاری از معضلات ترافیکی و مشکلات حملونقلی شهر قم برطرف خواهد شد.
او در ادامه در خصوص ارتباط پلیس و شهرداری برای حل مشکلات ترافیکی شهر قم گفت: بحث مدیریت میدانی ترافیک سطح شهر جزو وظایف پلیس راهور است و تامین زیرساختها و اصلاح هندسی معابر بعد از طی مراحل قانونی و تصویب برعهده شهرداری است.
معاون شهردار قم تصریح کرد: در این راستا ارتباط بسیار خوبی بین شهرداری و پلیس راهور وجود دارد و در مناسبتهای مختلف کارکنان و ماموران شهرداری و پلیس مسائل را از نزدیک مشاهده میکنند و پلیس اقدامهایی که برای اصلاح هندسی معابر نیاز باشد را طی نامهای به ما اعلام میکند.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: این طرح؛ خطوط ریلی، اتوبوسرانی، تاکسیرانی، شبکه معابر، تقاطعهای غیر همسطح و مکانیابی پایانههای مسافربری درون و برونشهری را تعیین تکلیف کرده و بهعنوان یک نقشه راه در اختیار مدیریت شهری قم قرار میگیرد.
ذاکریان افزود: تیم کارشناسی شهرداری، پیشنهاد پلیس را بررسی میکند و اگر نیاز به تهیه طرح باشد، طرح آماده میشود و به کمیته فنی شورای ترافیک ارسال میگردد و در صورت تصویب به مناطق مختلف شهری برای اجرا ابلاغ خواهد شد.
او ادامه داد: یکی از مباحث طرح جامع حملونقل شهری، مربوط به ایمنسازی معابر است که در این راستا و با توجه به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از های پلیس راهور، اورژانس و پزشکی قانونی، برای رفع نقاط حادثهخیز اقدام میشود.
ذاکریان گفت: یکی از نقاط حادثهخیز شهر قم، بلوار آیتالله بروجردی بود که در بازه زمانی حدود هفتماهه، ۱۳ تن براثر تصادف در این محور جان خود را از دست دادند که پس از نصب دوربینهای ثبت تخلف در این بلوار، تصادفهای منجر به فوت به صفر رسیدهاست.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم یادآورشد: با توجه به مکاتبات بین پلیس و شهرداری، شهرداری نسبت به ایمنسازی معابر و اصلاح نقاط حادثهخیز و یا نصب دوربین و علائم راهنمایی و رانندگی و همچنین نصب پلهای عابر پیاده اقدام میکند.