تولید و اشتغال در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان حمایت می‌شود
تولید و اشتغال در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان حمایت می‌شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، محسن امیدیان در حاشیه بازدید از چهاردهمین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری در کیش با اشاره به اینکه قم، در حوزه‌های مختلف سرمایه‌گذاری اعم از صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی و گردشگری فرصت‌های بسیار خوبی دارد، اظهار داشت: نگاه دولت سیزدهم این است که قم به عنوان پایگاه جهان تشیع […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، محسن امیدیان در حاشیه بازدید از چهاردهمین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری در کیش با اشاره به اینکه قم، در حوزه‌های مختلف سرمایه‌گذاری اعم از صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی و گردشگری فرصت‌های بسیار خوبی دارد، اظهار داشت: نگاه دولت سیزدهم این است که قم به عنوان پایگاه جهان تشیع و شهر کریمه اهل بیت(س)، در حوزه ایجاد اشتغال و تکثیر فعالیت در حوزه‌های مختلف با نگاه توانمندسازی حداکثری مردم قم جهش و تحول اساسی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری فراهم شده در استان را معرفی کنیم تصریح کرد: منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان با توجه به ظرفیت‌های قانونی تدوین شده، برای دایر شدن واحدهای صنعتی و تجاری در آن، فرصت خوب و ممتازی است و زیرساخت خوبی نیز برای آن فراهم شده، ولی بهره برداری حداکثری تاکنون از آن صورت نگرفته است.

معاون استاندار قم با اشاره به روی کار آمدن هیات مدیره و مدیر عامل جدید از ابتدای سالجاری در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان بیان داشت: نیروهای خوش فکر و دغدغه‌مندی در این دوره جمع شدند و در حوزه جذب سرمایه گذار، ایجاد اشتغال و تحقق نرخ رشد در این منطقه با جدیت تلاش می‌کنند که امیدواریم ظرف یک سال آینده خدمات خوبی را فراهم کرده و رشد قابل توجهی را در این منطقه رقم بزنند.

امیدیان افزود: از طرح‌های زیرساختی در این منطقه، طرح اتصال به راه‌آهن سراسری است که مدیرعامل جدید منطقه به صورت شبانه‌روزی در حال پیگیری اجرا و تکمیل آن است که امیدواریم در مدت زمان کوتاهی به بهره برداری رسیده و تحولی در این منطقه ایجاد کند.

منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در ۵۰ کیلومتری شهر قم، به‌عنوان مهم‌ترین و نزدیک‌ترین منطقه ویژه اقتصادی به مرکز سیاسی اقتصادی کشور، واقع در مسیر جاده ابریشم، راه‌آهن سراسری و بزرگراه‌های اصلی شمال – جنوب و شرق – غرب ایران بوده و جهت برقراری ارتباط با اروپا، کشورهای آسیای میانه و خلیج‌فارس به‌منظور تولید، صادرات و ترانزیت کالا، موقعیتی ممتاز داشته و قادر است نقش تعیین‌کننده‌ای در اقتصاد کلان منطقه و کشور ایفا نماید.

۱۲۲ واحد تولیدی و تجاری در این منطقه فعالیت می‌کند که این رقم نمایان گر فعالیت ۸۷ درصد واحدهای دارای پروانه بهره‌برداری منطقه است. از این میان، ۱۰۰ واحد در زمینه فعالیت‌های تولیدی و ۲۲ واحد نیز درزمینهٔ فعالیت‌های تجاری و خدماتی مشغول به کار است.

  • منبع خبر : خبرگزاری ایرنا