به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری فارس از قم، دکتر محمدرضا قدیر پیش از ظهر امروز در نخستین همایش تجلیل و تکریم از خیرین روحانیت در عرصه سلامت که در تالار همایش های بین المللی شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: آثار و خدمات ارزشمند خیرین سلامت در طول تاریخ […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری فارس از قم، دکتر محمدرضا قدیر پیش از ظهر امروز در نخستین همایش تجلیل و تکریم از خیرین روحانیت در عرصه سلامت که در تالار همایش های بین المللی شهرداری قم برگزار شد، اظهار کرد: آثار و خدمات ارزشمند خیرین سلامت در طول تاریخ همیشه روشن و نمایان است.
وی با اشاره به نخستین مرکز درمانی که در قم ساخته شده است، گفت: نخستین مرکز درمانی قم توسط خیرین بیمارستان ساز در سال ۱۳۰۸ بنا شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه ۶۸ طرح زیرساختی توسط خیرین در قم اجرایی شده است، تصریح کرد: ۱۳ پایگاه اورژانس، ۹ مجموعه آموزشی و درمانی، ۳۸ پایگاه و مرکز خانه بهداشت و ساخت و تکمیل سه مرکز اداری از جمله این طرحها به شمار میرود که توسط خیرین اجرایی شده است.
وی با اشاره به مراکز درمانی که توسط خیرین در چند سال اخیر ساخته شده است، گفت: بیمارستان امیرالمومنین با ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی، پایگاه اورژانس خوشرو با ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی، پایگاه اورژانس پیامبر اعظم (ص)، بیمارستان زنان و زایمان امجدی و نکویی از دیگر طرحهایی است که توسط خیرین اجرایی شده است.
قدیر به نقش موثر روحانیون و علما در توسعه زیرساختهای درمانی اشاره و بیان کرد: انتظار میرود که خیرین در قالب سیاستهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نسبت به سازماندهی کمکهای خود در حوزه سلامت اقدام کنند تا این کمکها براساس نیازهای استان هزینه شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: خیرین سلامت در تامین و نوسازی تجهیزات حوزه بهداشت و درمان کمکهای قابلتوجهی در استان قم انجام دادهاند.