به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، محمد حیدری با اشاره به اینکه شبکه ملی پیشگیری و درمان سرطان سینه با توجه به اهمیت موضوع ایجاد شده است، اظهار کرد: این سرطان قابل پیشگیری است و ۹۰ درصد در تشخیص به موقع قابل درمان و پیگیری است.
وی با بیان اینکه گاهی عدم تشخیص به موقع ممکن است فرد را دچار آسیب و حتی مرگ کند، مطرح کرد: از بین رفتن زن در خانواده اثرات عاطفی بسیاری دارد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قم با اشاره به اینکه در این حوزه در سطح کشور اتفاقات مختلفی رخ داده است، عنوان کرد: جهاد دانشگاهی به دلیل ماهیت پژوهشی بیش از ۳۰ سال است که درحال فعالیت در این زمینه است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه ضریب موفقیت جهاد دانشگاهی در عرصه درمان سرطان سینه بالا بوده است، خاطرنشان کرد: به همین منظور پژوهشگاه سرطان سینه در جهاد افتتاح شد که به تهران و استانهای دیگر خدمت میدهد.
حیدری با اشاره به اینکه به همین دلیل در مجلس تصمیم گرفته شد این کار بر عهده جهاد دانشگاهی باشد، تصریح کرد: همچنین حدود ۸۰ میلیارد تومان بودجه برای موضوع درمان سرطان سینه تخصیص پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه رئیس جهاد دانشگاهی در هفته جاری به قم سفر کرده است، یادآور شد: در برخی از استانها با پیگیری مسئولین استانی تصویب شد که این اقدام انجام شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قم با اشاره به اینکه در دیدارهای استانی رئیس جهاد این موضوع مطالبه شد، بیان کرد: جهاد دانشگاهی در قم قالب پزشکی دارد و یک تجربه و امکانات ویژه در استان به این منظور وجود دارد.
وی با بیان اینکه آمادگی در جهاد قم برای ورود به این موضوع وجود دارد، ابراز کرد: در این حوزه نیروها کم هستند و نیازمند ارائه آموزشهای ویژه توسط دانشگاه علوم پزشکی هستیم.
خبرگزاری ایسنا
- منبع خبر : خبرگزاری ایسنا