به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، روحالله ابراهیمی بیان کرد: البته برای مدیریت این حجم از تقاضا برای دریافت زمین در شهرکهای صنعتی قم و استفاده هرچه بهتر از ظرفیت بخش خصوصی برای بالا بردن سطح تولید و اشتغال استان در حوزه صنعت، راهکارهای خوبی مورد توجه قرار گرفته که از جمله آن در اولویت قرار دادن طرحهای دانشبنیان، پیشرفته، کم آببر و دارای سازگاری بیشتر با محیط زیست برای دریافت زمین است.
وی با اشاره به اهمیت مباحث زیست محیطی در تخصیص زمین به متقاضیان فعالیتهای صنعتی در قم، افزود: درحال حاضر بر اساس اسناد بالادستی و همچنین نظر مسئولان استان، اجازه استقرار صنایع با آلایندگی بالا در شهرکهای صنعتی قم داده نمیشود و به همین ترتیب تخصیص زمین به این نوع از طرحهای اقتصادی جز برنامههای شرکت شهرکهای صنعتی استان نیست.
وی ادامه داد: تخصیص زمین در شهرکهای صنعتی قم به آن تعداد از طرحهای صنعتی که با توجه به رویکردهای یاد شده در اولویت برنامههای جذب سرمایه گذاری استان هستند، موجب حرکت بخش صنعت قم به سمت تولید هر چه بیشتر محصولات راهبردی با درآمد زایی بالاتر میشود.
ابراهیمی گفت: با توجه به محدودیتهای موجود در میزان زمینهای قابل ارائه به متقاضیان در شهرکهای صنعتی قم، تلاش میکنیم این زمینها در اختیار سرمایهگذارانی قرار بگیرد که میتوانند در زمینه تولید و اشتغال استان با نگاه به مولفههای یاد شده تغییر مثبت ایجاد کنند.
در بخش صنعت قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
- منبع خبر : خبرگزاری ایرنا