به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، روحالله ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگاران، با گرامیداشت هفته دولت، در خصوص رسالت شرکت شهرکهای صنعتی استان قم اظهار کرد: شهرکهای صنعتی در سال ۱۳۷۶ در استان قم زیرمجموعه وزارت صمت راهاندازی شد و تا سال ۸۳ فعالیت آن عمدتاً آمادهسازی برای استقرار واحد صنعتی در قالب انجام پروژههای عمرانی بود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم افزود: از سال ۸۳ مأموریت جدیدی به مجموعه در بحث صنایع کوچک و متوسط واگذار شد و سازمان صنایع کوچک که در سال ۴۲ تأسیسشده بود، در سال ۸۳ با شهرک صنعتی ایران ادغام شد و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و بهتبع آن مسئولیت سازمان به استانها واگذار شد.
به گفته وی، در خدمات نرمافزاری بحثهای آموزش و عارضهیابی و برگزاری تورهای صنعتی و حضور در نمایشگاههای داخلی و بینالمللی و هرگونه خدماتی که منجر به افزایش فروش و صادرات بازاریابی شود، را دنبال میکنیم.
ابراهیمی بیان کرد: واحدهای کوچک و متوسط در دنیا تعاریف مختلفی براساس نیروی اشتغال و سرمایهگذاری دارد و در کشور ما براساس اشتغال تعریف میشود که عمدتاً در شهرکهای صنعتی مستقر هستند.
وی با اشاره به افتتاح واحد صنعتی در هفته دولت عنوان کرد: فعالیت شرکتهای صنعتی در حوزه عمرانی مستمر و محصول اصلی ما تولید زمین صنعتی برای استقرار واحدهای صنعتی است، در حوزه زیرساخت ۲۰۰ هکتار زمین صنعتی آمادهسازی شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم خاطرنشان کرد: مهمترین پروژه استان که در سال گذشته کلید خورد و کمتر از یک سال آینده به بهرهبرداری میرسد، انتقال خط پساب از تصفیهخانه شهری به شهرکهای صنعتی حاشیه قم-تهران است که بهعنوان یکی از منابع پایدار نیاز آبی برخی از واحدهای صنعتی و فضای سبز شهرکها را تأمین میکند.
وی گفت: یکی از مشکلات کشور ما بحث اقلیم خشک و بیابانی و کاهش نزولات جوی و محدودیت منابع آب است و یکی از راهکارهای پایدار برای واحدهای صنعتی تأمین آب استفاده از پساب و تصفیه مجدد است که با این پروژه به سرانجام میرسد.
ابراهیمی افزود: مهمترین رسالت ما ایجاد و تولید زمین صنعتی و فلسفه ایجاد شهرکهای صنعتی تجمیع صنایع و حفظ محیطزیست و کاهش هزینههای تولید است، در شهرکهای صنعتی همه این خدمات اعم از آب، برق، گاز، شبکه تلفن و شبکه معابر را تا درب واحد صنعتی متقبل میشویم.
وی در مورداستفاده از فناوری نوین دنیا در صنایع نیز ابراز کرد: در این خصوص دو منظر وجود دارد یکی شهرک صنعتی در استفاده از فناوری و دیگری واحدهای صنعتی در بحث آموزش و عارضهیابی است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم عنوان کرد: از ابتدای امسال برای کاهش مراجعات و تحقق درخواست اربابرجوع در کمترین زمان به سمت واگذاری الکترونیکی رفتهایم، دراینباره زیرساختها فراهمشده و در فاز دوم همه خدمات شهرک صنعتی از طریق بستر وب ارائه میشود و نیازی به حضور و مراجعه فیزیکی اربابرجوع نیست.
وی تصریح کرد: بخشی از خدمات حضوری اجتنابناپذیر است اما در زمینه واگذاری زمین و دریافت انشعابات و مجوز احداث و پایان کار و نقلوانتقال و تغییر نام در قالب خدمات الکترونیکی انجام میشود.
ابراهیمی اظهار کرد: واحدهای صنعتی نیز ظرفیتی در استان به لحاظ فناوری اطلاعات در حوزه آی تی دارند که شهرکی به این نام ایجادشده و واگذاریها با اولویت شرکتهای دانش بنیان در حوزه آی سی تی و فناوری اطلاعات انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: در راستای استفاده واحدهای صنعتی از این ظرفیت یکی از رسالتهای معاونت صنایع کوچک عارضهیابی و نیاز فناورانه و استفاده از ابزارهای نوین برای واحدهای صنعتی است، در حوزههای مختلف مدیریت و مالی و استقرار سیستمهای مدیریتی به ارائه مشاوره میپردازیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم در ادامه گفت: احیای واحدهای راکد یکی از برنامههای ثابت شهرک است، اما از استقرار دولت سیزدهم با جدیت بیشتری همراه است، از ابتدای سال شناسایی واحدهای راکد در دستور کار قرار گرفت و حدود ۱۷۰ واحد صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری غیرفعال شناسایی شدند.
وی افزود: ۲۸۰۰ واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی مستقر هستند که ۲۳۰۰ واحد دارای پروانه بهرهبرداریاند و ۱۷۰ مورد غیرفعال شناساییشده و برای فعالسازی هدفگذاری شدهاند.
ابراهیمی بیان کرد: تیمهای مشاورهای در قالب ۱۴ تیم طراحی شده و در جهت مشاوره واحدهای غیرفعال بین تیمها برای عارضهیابی مسائل مالی و مدیریتی تقسیمشده است، عمدهترین مشکل این واحدها تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش است.
وی در مورد آسفالت ورودی شهرکها نیز عنوان کرد: روکش ورودی شهرکهای صنعتی انجامشده و پیمانکار برای کوچههای فرعی انتخابشده و در حال انجام است، ورودی شهرک اخیراً در شورای ترافیک استان مصوب شد و اجازه انجام آسفالت را دادهاند و تا دو ماه آینده بهسازی و آسفالت تأمین میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم:
جدیت دولت برای احیای واحدهای راکد صنعتی و تولیدی/هدفگذاری راهاندازی ۱۷۰ واحد غیرفعال
ابراهیمی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم در جهت احیای واحد های راکد صنعتی اظهار داشت: از ابتدای سال شناسایی واحدهای راکد در دستور کار قرار گرفت و حدود 170 واحد صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری غیرفعال شناسایی شدند، در حال حاضر مشکلات این واحد ها در حوزه های مختلف پایش و پیگیری رفع این موانع در دستور کار است.
لینک کوتاه :
https://nasimeqom.com/?p=50569
برچسب ها
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم: ناحیه صنعتی سیرو به قطب تولید پوشاک تبدیل میشود
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم: فعالان صنعت کفش قم به دنبال بازارهای جدید صادراتی هستند
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم: شهرک صنعتی شکوهیه قم ۲۰۰ هکتار توسعه مییابد
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم:
ناحیه صنعتی سیرو به قطب تولید پوشاک تبدیل میشود
آشتیانی با اشاره به اختصاص 20 هکتار از فاز توسعه ناحیه صنعتی سیرو به تولید پوشاک گفت: این ناحیه با اضافه شدن زیرساختها و امکانات لازم به قطب تولید پوشاک تبدیل میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم:
فعالان صنعت کفش قم به دنبال بازارهای جدید صادراتی هستند
روح الله ابراهیمی، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم گفت: فعالان زنجیره تولید کفش ماشینی استان در کنار بالندگی امروز خود با تکیه بر مدل توسعهای خوشه کسب و کار به دنبال حضور جدیتر و فصلی تازه در بازارهای جدید بین المللی هستند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم:
شهرک صنعتی شکوهیه قم ۲۰۰ هکتار توسعه مییابد
روح الله ابراهیمی ، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم گفت: در شهرکصنعتی شکوهیه قم، یکهزار و ۲۰۰ هکتار زمین واگذار شده و ۲۰۰ هکتار هم طرح توسعه در آن اجرا خواهد شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.