به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، سید ناصر علایی روز سهشنبه در دیدار با شهردار قم، اضافه کرد: همچنین خیرین پس از انقلاب تاکنون ۲۹۰ پروژه شامل ۲۳ هزار و ۷۶ کلاس درس با حدود ۴۳۹ مترمربع زیربنا ساختهاند و حدود ۱۰۰ قطعه زمین با ۳۲۰ هزار مترمربع نیز برای امر مقدس مدرسهسازی اهداء نمودهاند.
وی با اشاره به برخی از پروژههای خیرساز قمی، بیان کرد: ظرفیت واقعی خیرین مدرسهساز در این استان بیشتر از فعالیتهایی است که تاکنون انجام شدهاست.
رییس مجمع خیرین مدرسهساز قم تصریح کرد: برای اینکه سرعت عمل، کیفیت بالا و صرفهجویی در پروژههای مردمی به همراه استفاده حداکثری از سرمایه خیرین، انجام بگیرد باید بستر و زیرساختهای لازم فراهم باشد.
علایی خاطرنشان کرد: لازمه استفاده بهینه و حداکثری از طرحهای خیرساز، واگذاری و تأمین زمین در محل موردنیاز در نقاط مختلف شهر است.
وی با تمجید از اقدامات شاخص شهرداری قم در حوزه زیرساختی، نظافت و فضای سبز شهری، یادآور شد: توسعه مراکز آموزشی با استفاده عامالمنفعه از مباحثی است که بشدت مردم بر روی آن حساس هستند.
رییس مجمع خیرین مدرسهساز قم تاکید کرد: از شهرداری قم درخواست داریم از صورت امکان برخی از اراضی با کاربری آموزشی را جهت احداث مدرسه در اختیار مجمع قرار دهد.
علایی بابیان اینکه بعد از تأمین زمین، روند پیچیده اداری دومین مشکل مجمع خیرین مدرسهساز در توسعه مراکز آموزشی است، یادآور شد: مردم قدران شهرداری قم در سهولت صدور پروانه و سایر مجوزات عمرانی در احداث مدارس خیرساز خواهند بود.
وی هزینه بالای انشعابات و حفاریها را از موانع توسعه مراکز آموزشی خیرساز ارزیابی کرد و تصریح کرد: مجمع خیرین مدرسهساز از راهکار و پیشنهادهای شهرداری قم در سهولت توسعه مدارس خیرساز استقبال مینماید.
رییس مجمع خیرین مدرسهساز قم ادامه داد: هماکنون ۳۶ پروژه خیرساز در حال احداث و ۱۶ پروژه نیز در حال گذراندن مراحل اداری است؛ ۴۳۰ میلیارد تومان تا پایان سال جاری برای پروژه خیرساز هزینه میشود.
وی تصریح کرد: از ابتدای انقلاب بیش از ۴ هزار میلیارد تومان بدون احتساب پول زمین مدارس خیرساز در سطح استان قم اجرا و به بهرهبرداری رسیده است.
علایی اضافه کرد: بلوار الغدیر، انتهای بلوار مرجعیت، بلوار ۱۵ خرداد و انسجام از محلات و نقاط شهری است که نیاز به احداث مدرسه در آنها کاملاً ضرورت دارد.
- منبع خبر : خبرگزاری ایرنا