فعالیت ۵۵ تشکل مردمی در ستاد امر به معروف استان قم
فعالیت ۵۵ تشکل مردمی در ستاد امر به معروف استان قم
حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اصغر گرجی، دبیرستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم از صدور مجوز برای 20 تشکل مردمی در این حوزه خبرداد و گفت: اکنون 55 تشکل در قم فعالیت دارند و علاقه‌مندان در صورت داشتن شرایط می‌توانند برای رفع دغدغه‌های عفاف و حجاب گردهم جمع شده و با دریافت مجوز کار تشکیلاتی انجام دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم ، حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اصغر گرجی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: امام حسین(ع) قبل از اینکه راهی کربلا شود به برادر خود در خصوص سفرش گفته است که اگر من به کربلا نروم، امر به معروفی صورت نمی‌گیرد و در نتیجه از اسلام چیزی باقی نمی‌ماند.

وی ادامه داد: امام محمد باقر(ع) نیز معتقد است که اگر در جامعه امر به معروف و نهی از منکر رواج پیدا کند و وظیفه همگانی شود؛ مشکلات اقتصادی، امنیتی، اخلاقی و غیره ریشه‌کن خواهد شد و عمل به این فریضه دینی نوعی وظیفه همگانی است.

گرجی افزود: رسانه‌‌های داخلی نقش بسزایی در رابطه با امر به معروف دارند، رسانه‌ها باید با استفاده از ظرفیت‌های خود در برابر نقشه‌ها و اهداف دشمن در این زمینه ایستادگی کنند و آنچه را که درست است به مردم بشناسانند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم تصریح کرد: ستاد امر به معروف استان قم در ارزیابی که در سال ۱۴۰۰ انجام شد توانست رتبه ۲۴ از ۳۱ را به خود اختصاص دهد، اما به فضل خداوند و تلاش‌های جهادگران عرصه امر به معروف توانستیم در ۳ ماهه اول سال ۱۴۰۱ به رتبه هجدهم صعود کنیم.

وی گفت: این رتبه و جایگاه مطلوب استان قم که حرم اهل بیت (ع) است مناسب نیست و ما در تلاش هستیم تا پایان سال ۱۴۰۱ جایگاه قم را بین ۱۵ استان اول برسانیم و هدف ما این است که در بلند مدت بین ۵ استان اول باشیم.

گرجی عنوان کرد: بنده از بهمن‌ماه به عنوان دبیر ستاد انتخاب شده‌ام، اولین موضوعی که به آن پرداختیم بحث بازسازی زیرساخت ستاد بود. اولین روزی که به دفتر آمدم ۵ نیرو مشغول به کار بودند اما اکنون ۱۵ نفر به صورت مستقیم و جهادی در دفتر فعالیت می‌کنند.

دبیر ستاد امر به معروف استان قم ادامه داد: فعالیت بعدی ما مربوط به تعامل با علما، مدیران و نخبگان استانی بود که به‌حداکثر تعامل رسیده‌ایم، در ماه گذشته با ۵۰ نخبه دانشگاهی و حوزوی دیدار داشتیم و از آنها مشورت گرفتیم، به دیدار علمای عالی‌قدر مختلفی رفته و گزارشات کار را به آنها ارائه دادیم.

وی خاطرنشان کرد: در این مدت ۵ ماهه توانستیم در شهرستان‌ها و مراکز نیز ستاد‌هایی را تشکیل دهیم تا موضوع امر به معروف در آن مناطق هم دنبال شوند، علاوه بر این‌ها در ادارات، شوراهای امر به معروف و نهی از منکر را راه‌اندازی کردیم.

گرجی افزود: سعی کردیم با تشکل‌های مردمی نیز همکاری داشته باشیم، با همکاری معاونت‌های ستاد توانستیم به ۲۰ تشکل مردمی مجوز فعالیت دهیم و تعداد تشکل‌های فعال را به ۵۵ مورد برسانیم و تلاش می‌کنیم تا به مرور زمان تعداد آنها افزایش یابد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم بیان کرد: افرادی که علاقه‌مند به این هستند که در زمینه امر به معروف و نهی از منکر در قم فعالیت کنند می‌توانند یک تیم ۵ نفره را تشکیل دهند و سپس به وبگاه امر به معروف و نهی از منکر مراجعه کنند و از آنجا مجوز فعالیت خود را در زمان حداکثر یک ماهه دریافت کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: در این ۵ ماهه، گزارش‌هایی مبنی بر تخلفات صنفی که از طرف مردم برای ما ارسال شده بود را تا وصول نتیجه پیگیری کردیم، برای مثال نانوایی‌هایی که برخلاف قانون زود تر از ساعت تعطیل می‌کردند را به مراجع ذی‌ربط ارجاع دادیم که یک مورد از آنها پلمپ و دو مورد دیگر جریمه شدند.

گرجی تاکید کرد: فعالیتی که ستاد امر به معروف و نهی از منکر در زمینه حجاب و عفاف انجام می‌دهد تکلیف قانونی است که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای برای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در مرکز و استان‌ها شرح وظیفه کرده است.

وی افزود: وظیفه ما این است که در زمینه حجاب اقداماتی پیشگیرانه و درمانی انجام دهیم، به عنوان مثال در خردادماه امسال با همکاری و موافقت آیت‌الله سعیدی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان و سیدمحمدتقی شاهچراغی استاندار قم توانستیم قرارگاه ۲۱ تیر که در زمینه عفاف حجاب فعالیت می‌کند را در قم تشکیل دهیم.