۹۹ درصد نسخه‌های تامین اجتماعی در قم الکترونیکی شد/بیمارستان امام رضای قم نیازمند راه دسترسی مناسب و حمل و نقل عمومی است
۹۹ درصد نسخه‌های تامین اجتماعی در قم الکترونیکی شد/بیمارستان امام رضای قم نیازمند راه دسترسی مناسب و حمل و نقل عمومی است
سید مهدی محصل همدانی مدیردرمان تامین اجتماعی استان قم گفت: 99 درصد نسخه‌های تامین اجتماعی در قم الکترونیکی شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، سید مهدی محصل همدانی درگفت‌وگو با خبرنگاران با تشریح اقدامات اظهار داشت: صدور نسخه‌های الکترونیک در استان از ۶۰ به ۹۹ درصد رسیده و پیش‌بینی می شود تا پایان شهریور، صدور نسخه‌های الکترونیک در استان به صد در صد برسد.
مدیردرمان تامین اجتماعی استان قم با اشاره به ارائه خدمات تشخیصی درمانی به ۵۸ درصد از جمعیت استان قم عنوان کرد: در سه ماه نخست سال جاری ۲۴۰ هزار نسخه الکترونیک در سطح استان صادر و با صدور این میزان نسخه الکترونیکی در استان، ۲۰۰میلیارد تومان هزینه درمانی پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: در سال گذشته، ۶۴۸ میلیارد تومان ویژه درمان مستقیم و غیر مستقیم بیماران هزینه شده که ۵۰۰ میلیارد تومان بطور غیر مستقیم برای مراکز طرف قرار داد و ۱۸۰ میلیارد تومان بطور مستقیم برای مراکز هزینه شده که نسبت به سال قبل ۵۰ درصد رشد دارد.
محصل همدانی بیان کرد: در سه ماه نخست سل ۱۴۰۱ بیش از ۵۴۰ هزار مراجعه در بخش سرپایی و ۲۵۰۰ مراجعه در بخش بستری به مراکز ملکی صورت گرفته که درمان مستقیم استان با رشد ۲۰ رصدی در مراجعات سرپایی و ۶ درصدی در مراجعات بستری مواجه بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۸ میلیون بار مراجعه در سیستم درمان تامین اجتماعی قم به ثبت رسید که ۵ میلیون و ۸۶۰ هزار بار در مراکز درمان غیرمستقیم و ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بار در درمان مستقیم روی داده است.
مدیردرمان تامین اجتماعی استان قم گفت: در حال حاضر تامین اجتماعی قم با ۸۰۰مرکز درمانی طرف قرارداد است و ۷۵ درصد بودجه درمان در درمان غیرمستقیم و ۲۵ درصد نیز در چهار مرکز ملکی هزینه می‌شود، همچنین چهار مجموعه ملکی مدیریت تامین اجتماعی به همراه ۵۰ متخصص و ۱۱۰ پزشک عمومی در استان قم فعال است.
وی با اشاره به اهم اقدامات مدیریت درمان تامین اجتماعی افزود: پیاده سازی استانداردهای اعتبارسنجی در بیمارستان امام رضا و کسب معدل درجه ارزشیابی یک در سال گذشته و افزایش ارتقای تشکیلات بیمارستان از ۱۲۰ تخت مصوب در سال ۹۳ به ۱۲۵ تخت در پایان سال ۱۴۰۰ بخشی از موفقیت ها و اقدامات است.
محصل همدانی عنوان کرد: از دیگر اقدامات استقرار نظام ارجاع داخلی و تشکیل پرنده الکترونیک برای بیماران مزمن در کلیه مراکز درمانی ملکی و کسب علملکرد مطلوب و رتبه اول در سطح سازمان و پرداخت بیش از ۶ میلیارد و ۷۱۵ میلیون تومان جهت ۶۴۹ بیمار بستری بالای ۶۵ سال از سال ۹۹ تاکنون در مراکز دانشگاهی است.
وی بیان کرد: ۷۷۷ پرونده نازایی از سال ۱۴۰۰ تاکنون تشکیل و بیش از یک میلیارد و ۳۱۴ میلیون تومان هزینه خدمات نازایی به ۵۷۵ نفر پرداخت شده که ۱۲۰ پرونده نازایی در دست بررسی است.
مدیردرمان تامین اجتماعی استان قم خاطرنشان کرد: در سال گذشته یک هزار و ۸۰۰ زایمان در بیمارستان امام رضا (ع) انجام شده است.
وی اظهار داشت: در سال گذشته حدود ۲هزار بیمار کرونایی در بیمارستان پذیرش شد و مرگ‌ومیر زیر ۱۰ درصد بود که جز استانداردهای مهم به شمار می رود.
محصل همدانی گفت: افزایش ۶ تخت ان آی سی یو و همچنین چهار اتاق ال دی آر ویژه مادران باردار از برنامه‌های سالجاری مدیریت درمان در بیمارستان امام رضا(ع) بوده که در افزایش شاخص بهداشتی استان موثر است.
وی ادامه داد: امیدواریم در آزمون جذب که در ماه‌های آینده برگزار می شود، حدود ۲۳ پرستار به پرسنل بیمارستان امام رضا(ع) افزوده شود تا بتوانیم مشکلات مربوط به کمبود پرستار را کاهش دهیم.
مدیردرمان تامین اجتماعی استان قم با اشاره به برخی از مشکلات نیز بیان کرد: بیمارستان امام رضای قم نیازمند راه دسترسی مناسب و حمل و نقل عمومی است و در جهت اصلاح مسیر دسترسی به بیمارستان امام رضا(ع) بارها با دستگاه‌های مسئول مکاتبه شده، ولی تاکنون به نتیجه نرسیده‌ایم.
وی در پایان متذکر شد: هر گونه شکایات و پیشنهادات از طریق سامانه ۱۴۲۰ ثبت و پیگیری می شود، ضمن اینکه شهروندان برای دریافت نوبت بیمارستان امام رضا (ع) می‌توانند با خط تلفن ۳۸۷۰۰۸۱۰تماس بگیرند و یا از طریق کد دستوری ستاره ۱۴۲۰ ستاره ۲۵ ستاره ۴مربع اقدام کنند.