آیین نامه باشگاه داری قایقرانی برای نخستین بار در کشور تدوین شد
آیین نامه باشگاه داری قایقرانی برای نخستین بار در کشور تدوین شد
رضا صابونچی، دبیر فدراسیون قایقرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: آیین نامه باشگاه داری در این رشته در ایران نداشتیم که این آیین نامه برای نخستین بار در کشور تدوین و تصویب شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، رضا صابونچی روز چهارشنبه در مجمع سالیانه هیات قایقرانی استان قم اظهار داشت: مشکل اصلی در رشته قایقرانی عدم آشنایی تخصصی نسبت به این رشته است و در تلاش برای شناساندن این رشته به مردم هستیم.

وی با اشاره به این که قایقرانی سومین رشته پر مدال المپیک است گفت: کار کردن در رشته قایقرانی برای بانوان کار آسانی است و نیاز به کار بیشتر در این زمینه داریم.

وی ابراز داشت: قایقرانی رشته ای است که در بحث عمومی شاهد کمک ورزشکاران به مردم سیل زده هستیم و توجه به این رشته در ارتش هم بسیار مهم است.

دبیر فدراسیون قایقرانی اظهار داشت: با تاسیس کارگاه‌های تولیدی قایق می توانیم در اقتصاد نیز راه گشایی داشته باشیم.

وی عنوان کرد: در قم با توجه به شرایط و امکاناتش در چند سال گذشته روی قایقرانی خوب کار شده است و مشکل ما در هیات‌های استانی قایقرانی، نبود ساختار است.

وی افزود: کارهای خوبی برای شناساندن رشته قایقرانی به مردم در قم انجام شده است این در حالیست که بودجه ما در فدراسیون بسیار محدود بوده و نتوانسته ایم آنطور که ایده‌آل است حمایت لازم را از هیات قم انجام دهیم.

دبیر فدراسیون قایقرانی گفت: لیگ‌های کشوری طبق آیین‌نامه تشکیل شده و در رشته‌های مختلف شاهد طرح ریزی و برگزاری مسابقات هستیم.

مدیر کل ورزش و جوانان استان قم نیز در این مجمع گفت: نگاه خوبی از سوی فدراسیون قایقرانی به استان قم بوده است.

ابراهیم سانی‌خانی افزود: ورود روحیه جهادی در ورزش قم باعث جهش در تمامی زمینه‌ های این عرصه خواهد شد.

مدیر کل ورزش و جوانان استان قم گفت: افزایش مربی چه در بخش آقایان و چه در بخش بانوان در رشته قایقرانی باید در دستور کار باشد.

سانی‌خانی خاطرنشان کرد: رصد امکانات موجود در عرصه ورزش در سطح استان را در دستور کار داریم تا هر چه زودتر اهداف ما در  ورزش عملیاتی شود.

وی در پایان تصریح کرد: ورود آموزش و پرورش برای ترویج ورزش قایقرانی می تواند راه‌گشا باشد.

  • منبع خبر : خبرگزاری ایرنا