به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، اکبر ابدالی بیان کرد: این واحدهای صنعتی با سرمایهگذاری نزدیک به پنجهزار میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۲۹۸ نفر در قم آغاز به کار میکنند و با بهرهبرداری از آنها توان استان در زمینه تولید محصولاتی همچون ظروف یکبار مصرف از کاغذ و مقوا، ورق کامپوند و گرانول پلیمری، انواع پریفرم و سایر اقلام صنعتی، افزایش مییابد.
وی افزود: برنامه افتتاح واحدهای صنعتی درقم طی سالجاری به مناسبتهای مختلف همچون هفته دولت در شهریورماه و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمنماه نیز ادامه مییابد و بخش صنعت استان در مسیر تقویت توان تولید و اشتغالزایی از همه ظرفیتهای در اختیار خود استفاده خواهد کرد.
وی ادامه داد: هماکنون نیز سطح فعالیتهای تولیدی در قم به نقطهای رسیدهاست که شمار قابل توجهی از واحدهای صنعتی برای توسعه فعالیت خود نیازمند نیروی کار جدید هستند و بازار کار خوبی برای افراد علاقهمند به اشتغال در بخشهای صنعتی و تولیدی در قم به وجود آمدهاست.
ابدالی تاکید کرد: افزایش تعداد واحدهای صنعتی، تنوع محصولات تولید شده و نیاز کارخانهها به نیروی انسانی همه نشان از آن دارد که بخش صنعت قم از نظر کمی با رشد چشمگیری مواجهشده و اکنون نیاز است که علاوه بر آن به بحث عمق بخشی به فعالیتهای صنعتی در استان به صورت ویژه توجه شود.
وی افزود: در همین رابطه تلاش خواهیم کرد تا سرمایهگذاریهای صنعتی در قم بیشتر در بخش تولید محصولات راهبردی، دانشبنیان، پاک و مورد نیاز کشور باشد و در این خصوص حمایتهای لازم نیز از افراد علاقهمند به انجام فعالیتهای تولیدی در قم بهعمل خواهد آمد.
در بخش صنعت قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
- منبع خبر : خبرگزاری ایرنا