ایجاد بازارچه‌های دائمی، راهگشای توسعه اشتغال خانگی در حوزه زنان است/ تفاهم نامه حمایت از زنان سرپرست خانوار و کارآفرین با بنیاد برکت منعقد شد
ایجاد بازارچه‌های دائمی، راهگشای توسعه اشتغال خانگی در حوزه زنان است/ تفاهم نامه حمایت از زنان سرپرست خانوار و کارآفرین با بنیاد برکت منعقد شد
عبداللهی مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری قم گفت: ایجاد بازارچه‌های دائمی و حمایت از بازار فروش محصولات، راهگشای توسعه اشتغال خانگی در حوزه زنان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، زینب عبداللهی در نشست صمیمی با جمعی از بانوان خبرنگار در قم ابتدا با اشاره به جایگاه اصحاب رسانه در انعکاس اخبار و پیگیری دغدغه ها اظهار داشت: خبرنگاران در عصر ارتباطات نقش سازنده ای در انتشار و انعکاس رویدادها و مساله سازی پیرامون برنامه ها و فعالیت‌ها دارند.
مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری قم افزود: خبرنگاران باید در تحقق رسالت خود سه اصل مهم جامعیت در انعکاس خبر و انتشار اخبار صحیح و شفافیت در خبر مد نظر داشته باشند تا ضمن نقش‌آفرینی در مسائل اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، جایگاه مردمی نیز داشته و اعتمادساز باشند.
وی با اشاره به اینکه اصحاب رسانه بازوانی در احصای اشکالات و ایرادات هستند بیان کرد: بی توجهی به چنین رسالتی ممکن است منجر به اجحاف و بروز مشکلاتی شود، در حالی که باید خبرنگاران امین و دلسوز باشند و تلاش کنند این مسئولیتی که در اختیارمان است را با استفاده از ظرفیت های مختلف غنیمت بشماریم و به خدمت بپردازیم.
عبداللهی عنوان کرد: قم، استانی خاص و در بسیاری از امور جریان ساز است و بسیاری از طرح ها از قم آغاز می شود از این رو مطالبه گری های زیادی وجود دارد و به ویژه ظرفیت های شایسته ای در خصوص حضور بانوان در عرصه های مختلف دارد.
وی تصریح کرد: باید بتوانیم در حوزه زنان ماموریت های مشخصی در رفع مسائل داشته باشیم و در خصوص الویت های این حوزه با حضور نخبگان و صاحب نظران و ارگان ها و سازمان ها به جمع بندی دقیقی برسیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری قم در مورد برخی از خلاءها و مشکلات خاطرنشان کرد: متاسفانه هیچ بانک اطلاعاتی از وضعیت زنان استان قم وجود ندارد و باید در جهت تدوین اطلس کامل وضعیت بانوان گام برداریم.
وی گفت: در مورد سند ارتقای جایگاه زنان تلاش های زیادی صورت گرفته ولی باید با بررسی اولویت‌هایی این سند اصلاح شود، همچنین پیرامون احصای اولویت ها نیز هیئت اندیشه ورز در حوزه زنان شکل گرفته و جلساتی برگزار شده است.
عبداللهی در این باره افزود: ظرفیت‌های زیادی در ارتباط با مراکز علمی، موسسات فرهنگی، دانشکده زنان و خانواده و جامعه الزهرا(س) وجود دارد و باید کارشناسی‌تر و برنامه‌ریزی‌تر به مسائل نگاه کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از این اولویت ها پرداختن به موضوع حجاب و عفاف است افزود: دستگاههای اجرایی مختلفی در مورد حجاب و عفاف دارای وظیفه هستند، در این باره وضعیت عفاف و حجاب در دستگاه‌های درجه یک دولتی و اجرایی مطلوب است، ولی در واحدهای تابعه باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری قم عنوان کرد: متاسفانه در حوزه حجاب و عفاف و برخورد با بی‌حجابی نیز افراط و تفریط‌هایی وجود دارد و باید در این زمینه به جوان ها آگاهی بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: در این زمینه نیازمند کارهای مستمر به جای فعالیت های مقطعی هستیم و باید با تربیت کنشگران بر روی مخاطبان تاثیرگذار باشیم.
عبداللهی محله محوری را یکی از رویکردهای مهم در حل دقیق مسائل برشمرد و بیان کرد: تصویب طرح شورای فرهنگی و معیشتی محلات به خصوص در مناطق محروم و حاشیه ای می تواند بسیاری از آسیب‌ها را در حوزه زنان رفع کند.
وی تصریح کرد: در این طرح برخی از دستگاههای فرهنگی و از جمله کانون فرهنگی هنری مساجد، سازمان تبلیغات اسلامی، ورزش و جوانان، مراکز حوزوی و علمی و بهداشتی و موسسات خیریه مشارکت دارند و با توجه به شناسایی بیش از ۱۴۰ محله، ۴۰ محله محروم برای شروع طرح تحت پوشش قرار می گیرد.
مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری قم در خصوص اشتغال بانوان اظهار داشت: تفاهم نامه حمایت از زنان سرپرست خانوار و کارآفرین با بنیاد برکت منعقد شد و وام های خوبی در این زمینه تخصیص پیدا می‌کند.
وی گفت: ایجاد بازارچه‌های دائمی و حمایت از بازار فروش محصولات، راهگشای توسعه اشتغال خانگی در حوزه زنان است و البته گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شده‌است.
عبداللهی همچنین به طرح های حمایتی در زمینه فرزند آوری اشاره و تاکید کرد: در این زمینه باید به گفتمان مناسبی دست یابیم و همه ظرفیت ها برای تحقق فرزندآوری جمعیت جوان مهیا شود، ضمن اینکه از خانواده های دارای چند فرزند نیز حمایت های لازم در این طرح صورت می گیرد.