به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، سیامک محبی روز سهشنبه در جلسه قرارگاه شهید سلیمانی در تالار امام رضا (ع) فرمانداری قم اظهار داشت: ۶ هزار و ۳۷۲ مورد از این اخطارها منجر به پلمب شد.
وی با بیان اینکه از این تعداد نظارت انجام شده، ۲۷۳ هزار مورد را حوزه بهداشت انجام دادهاست گفت: ۹۳ هزار و ۷۴۸ بازدید توسط بسیج و ۵۸ هزار و ۴۶۲ مورد این بازدیدها هم به وسیله هلال احمر انجام پذیرفتهاست.
وی در ادامه بیان داشت: دفاتر خدمات سلامت، خانههای کارگری و نیروهای مردمی ۱۳ هزار و ۵۴۹ بازدید را انجام دادند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی قم با یادآوری اینکه طرح شهید سلیمانی از ابتدای آذرماه ۹۹ با مشارکت بسیج، هلال احمر، شهرداری و صدا و سیما آغاز شد گفت: از ابتدای شروع این طرح تا اوایل خردادماه جاری، ۵۳۳ هزار و ۷۶۹ مورد آزمایش کرونا انجام، و ۱۰۸ هزار و ۹۵۷ بیمار نیز شناسایی شد.
وی با بیان اینکه ۷۵ درصد آزمایشها از سوی حوزه بهداشت انجام شده اضافه کرد: بیش از ۳۵ هزار آزمایش در بیمارستانها و مراکز درمانی و ۹۶ هزار آزمایش نیز در آزمایشگاههای خصوصی انجام شده، و تعداد آزمایش رپید طرح مذکور هم ۲۴۶ هزار و ۴۰۵ مورد میباشد.
محبی با اشاره به انجام ۲۹۸ هزار و ۵۹۴ رهگیری در طرح شهید سلیمانی خاطرنشان کرد: هشت هزار و ۲۸ تَن به پزشک ارجاع داده شدند.
وی بیان داشت: هفت هزار و ۷۰۶ مورد مراقبت در منزل با حضور بیش از سه هزار و ۷۰۰ پزشک انجام، که ۳۶۶ تَن را با توجه به حال نامساعدشان به بیمارستان فرستادیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه با اشاره به بیماری آبله میمونی گفت: این بیماری از طریق ریزقطرهها و سطوح قابل انتقال است، و در حد متوسط قدرت سرایت دارد، ولی با این حال باید دغدغه داشته باشیم.
مهدی مصری افزود: رعایت پروتکلهای بهداشتی در جلوگیری از بیماریهای واگیردار اهمیت بسزایی دارد، چرا که با بی توجهی به آن ممکن است، دچار چالش شویم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین با ابراز نگرانی از آمار پایین واکسیناسیون در این استان گفت: نگران واکسیناسیون کودکان هستیم، باید برنامهریزی کنیم، که حوزه سلامت تحت شعاع قرار نگیرد.
وی همچنین بیان کرد: یکی از مسائلی که بحث مدیریت و کنترل بیماریهای واگیردار را با مشکل جدی مواجه میکند، برگزاری نشستهای غیرعلمی است که به نوعی دخالت در امر بهداشت محسوب میشود.
- منبع خبر : خبرگزاری ایرنا