رشد ۱۰۰ درصدی شرکت‌کنندگان آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم در قم
رشد ۱۰۰ درصدی شرکت‌کنندگان آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم در قم
حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین سجادی‌تبار، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم از رشد بیش از 100 درصدی شرکت‌کنندگان آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم،حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین سجادی‌تبار پیش از ظهر جمعه در حاشیه برگزاری آزمون کتبی هفدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم که در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد اظهار کرد: در سال گذشته ۳۹۸ نفر از حافظان قرآن کریم برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند که از این تعداد ۲۴۹ نفر موفق به شرکت در آزمون کتبی شدند.

وی افزود: امسال ۵۱۴ نفر از حافظان قرآن کریم ثبت نام کردند که از این تعداد ۳۰۵ نفر خانم و ۲۰۹ نفر آقا هستند.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم از رشد بیش از ۱۰۰ درصدی شرکت کنندگان در آزمون کتبی نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: قم از نظر تعداد شرکت‌کنندگان در این آزمون نسبت به جمعیت استان، در رتبه‌های برتر کشور قرار دارد.

به گفته حجت‌الاسلام سجادی‌تبار، مرحله شفاهی این آزمون اواخر مرداد ماه در قم برگزار می‌شود.

وی افزود: به قبول شدگان این آزمون‌ها مدرک معتبر حفظ قرآن کریم (از درجه یک تا ۵) با امضای رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی داده می‌شود.

گفتنی است که ۱۰ هزار و ۷۴ حافظ قرآن کریم در کل کشور در این آزمون ثبت نام کردند که از این تعداد ۶ هزار و ۶۲۹ نفر خانم و ۳ هزار و ۴۴۵ نفر آقا هستند.

  • منبع خبر : روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم